HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Orbán - Simicska - Puch - Gyurcsány!

Mikor Gyurcsány nyilatkozatait olvasom a pártfinanszírozásról, minden alkalommal elhomályosodik a szemem a könnyektől, ahogy röhögök. Nem az utca embere beszél, hanem Magyarország volt miniszterelnöke, az MSZP volt elnöke, aki nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a volt pártpénztárnok erősebb volt nála, ezért az ő munkája a korrupció ellen sikertelen volt.

Nézzük részletesen

Ha Gyurcsány szabálytalanságot vagy törvénytelenséget észlelt, miért nem tett feljelentést? Ha nem észlelt, akkor miért beszél róla?  A miniszterelnökhöz közvetve tartoznak a titkosszolgálatok, a rendőrség, a Kormányzati Ellenőrző Hivatal, az adóhivatal és akkor a még külön levő Vám és Pénzügyőrség, hogy csak a csúcsról beszéljünk. A nyilvánosság olyan mértékben volt az övé, amilyen mértékben akarta, Puch Lászlóval szembeni fellépését a jobboldali média szívesen ismertette volna.

Hazug ez az egész rendszer, aminek Orbán, Simicska, Puch és Gyurcsány csak egy eleme.

Hazug, mert nem néz szembe azzal az egyszerű ténnyel, hogy abból a pénzből, amit az állam ad, nem lehet egy pártot fenntartani, nem teremtette meg a feltételeit annak, hogy a civil világ átlátható módon tudjon finanszírozni.

Gyurcsány még ráadásul cinikus és hazug is, mert úgy tesz, mintha az ő magánvagyona a transzparencia jegyében született volna, nem emlékezne az olajügyekre, az ott zajlott eseményekre.

Az MSZP-t romokban hagyta hátra, nagyjából 2 500 000 000 forint deviza-alapú adósággal. Ez is mutatja, hogy nem tud semmit a közgazdaság alapszabályairól, sem szervezetileg, sem pénzügyileg. Mióta elment az MSZP-től, kínos precizitással próbálja a saját szarát volt kenyéradójára visszaönteni.
Szörnyű látni ezt a szellemileg megrogyott embert, aki pár perc média szereplésért felad mindent. A mostani nyilatkozata érthető, hiszen vérszagot kapott és úgy érzi, hogy szét tudja marcangolni az MSZP-t. Nem érdekelt a tapolcai győzelemben, mert ez a szocialisták megerősödéséhez vezethet és ez az ő céljaival nem esik egybe! Ha egybe esne, akkor várt volna egy hetet ezzel a másikat gyalázó, magát mentegető nyilatkozattal.

Azt hiszi, újra ő lehet az ellenzék  vezére!

Téved.

 

Név cím a szerkesztőségben

civilhetes.net

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr147353546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyurcsány célja a ballib oldal egyesítése maga alatt.
@maxval bircaman szerkesztő: Lehet, hogy Gyurcsány maga alatt (próbál) egyesíteni de igazábol az EU/Washington/Soros tengelyt szolgálja, ami erkölcsileg zülleszt és pénzzel vásárolja meg mindenki lojalitását (szerencsére Orbán visszautasít, és mindig is visszautasított minden ilyen EU és Soros féle támogatást, nem kér belőle).
süti beállítások módosítása