HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Egyre több helyről erősítik meg azt, ami nincs, azaz Orbán Viktor svájci bankára.

Nem értem. Ha azt szeretnék, hogy ez ne tudódjon ki, akkor csendben kellene maradni, de mivel rendszeresen több helyen megerősítik, hogy nincs, ebből adódóan a magyar politikai és emberi gondolkodás rendje szerint biztos, hogy van.

Tehát, ha van, akkor az titok. Ezért nem szabad azt mondani, hogy nincs.

Na, rendesen belebonyolódtam. Ezért egyszerűen fejezem ki magam, a kormányfő sajtósai szerint nincs svájci bankár, csak nagykövetünk van, aki bankár.  Az a legegyszerűbb, ha az a nagykövet fél pénzen bankár is, lehet vele védett vonalon beszélni, amit nem hallgat más csak a fél világ titkosszolgálata. Ebből következik, hogy ezek a beszélgetések egyelőre nem érdekesek, mert ők addig titkot tartanak, amíg nincs más érdekük, ha meg van, akkor jön Goodfriend és kiszivárogtat, befenyít és tüntetést szervez, intézkedik.

Az egész dolog sokkal egyszerűbb lenne, ha nem lopnának, nem kellene bankár, akár kaphatna a miniszterelnök 100 000 000 forint végkielégítést is, ezt talán még tudná is kezelni.  De mivel ember nincs, aki bízna a kormányban, sokkal egyszerűbb, ha a többszörösét ellopva beszereznek egy bankárt.

 

(Fotó: vasarnapihirek.hu)

Büki Ervin

civilhetes.net

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr637352402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása