HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Varga Mihály, dr. Fazekas Sándor bűnt pártolt-e vagy tudott-e a bűnről?

Mindenki úgy néz a Kun-Mediátor Kft. ügyére, mintha az egy helyi kissé nagyra sikeredett probléma lenne. Pedig nem az, hiszen itt nem folyt más mint pilóta játék. A település két minisztert adott a magyar kormányba, de ide való Vada Ágnes is a DK politikusa.

Mivel magam is laktam ekkora városban mint Karcag kizártnak tartom, hogy ez az egész ügy úgy alakulhatott volna ki, hogy az ottani vezetők ne tudtak volna róla. Az ilyen ügyek úgy zajlanak, hogy fülbe súgják egymásnak az emberek, vagy a nyugdíjas klubban beszélnek róla, rendezvényeken fogadásokon téma, hogy van egy üzleti vállalkozás amelyik jelentős kamatot, jutalékot ad. Ekkora összegnél már érdekes, hogy kinek a pénze van benne, kizártnak tartom, hogy ne lenne érintett a helyi politikai elit is. Ezek után feltevődik a kérdés, hogy Varga Mihály és dr. Fazekas Sándor ne tudott volna róla. fazekas 20 évig volt Karcag polgármestere, valamint 1998-tól a Kunszövetség elnöke, majd tiszteletbeli elnöke. Kizárt, hogy ekkora felületen ne érkezett volna be információ. Varga Mihály tevékenyen részt vesz Karcag közéletében, hiszen  2001 óta a karcagi református egyházközség presbitere2003 óta a karcagi Nagykun Polgári Egyesület elnöke.

Karcag nem a gazdagság térsége, itt minden fillér mozgása látszik, ebben a bűnügyben közel 20 000 000 000 Ft veszteség lesz ez 7621 új Suzuki Splash ára vagy 425 531 közmunkás egy havi 47 000 Ft-ja. Ha fazekas és Varga nem hallott erről az ügyről, akkor azért mondjon le, ha hallott vagy valamelyik hozzátartozója részese volt akár a veszteségnek, akár a haszonnak, akkor is. Hazánkból eltűnt a morál és ezzel együtt a felelősség vállalalás is, egy olyan országban ahol működik a civil kontrol, már ennek a töredékéért is emberek tünnek el a politika süllyesztőjében. Vargának és Fazekasnak is ott lenne a helye és nem csak a Kun -Mediátor Kft miatt!

Orbán megint a parlementhez fog fordulni, hogy a nyerészkedőket a társadalom többségével kártalanítsa, miközben akarva akaratlanul bűncselekményt követtek el aminek a hasznát nem osztották meg a kárát viszont meg akarják térítetni!

 

(Fotó: Máthé Zoltán / MTI)

Büki Ervin

civilhetes.net

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr197383094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása