HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Egy ördögi húzás a magyar politikában?

Szörnyű a politika, nem akar mást, mint mindent uralni, felzabálni, birtokolni és, ha kell, ellopni.

Orbán belpolitikai kudarcai szinte predesztinálják a politikáját arra, hogy valami nemzetközi konfliktus részesei legyünk, hiszen ez el tudja takarni azokat a problémákat, amelyek itthon vannak.

Az elején elmesélik, hogy rendkívüli módon felkészítettük őket, kitűnő a felszerelésük, valamint azt, hogy a magyar katona bármelyik más ország katonájánál jobb. Azután elmeséljük, hogy milyen fantasztikus szervezést igényelt a műveleti területre való eljuttatásuk, amiért kitüntetéseket lehet osztogatni, majd nap, mint nap tudósítani a helyszínről, hogy jól vannak, és fantasztikus fegyelemmel teljesítik embertelen körülmények között a szolgálatukat. Ki lehet utazni hozzájuk a miniszternek, miniszterelnöknek, a köztársasági elnöknek, meg a parlamenti bizottsági tagoknak, ez mind- mind média!

Aztán eljön egy nap, amikor meghal egy katona, kitüntetjük még a nagypapáját is és dacosan elmerengünk a katona hősi tettén, amikor is nem csinált mást csak őr volt, ezt fejlesztjük a magányos őr győztes csatájáig, aminek végül is áldozatává válik.

Majd meghal még néhány katona, halkuló zajban temetik őket, míg titok nem lesz belőle.

Sajnos közben a terroristák sem nyugszanak, néhány merényletet lenyomnak az országban, meghozzák a félelmet, amivel sok ember semmit sem tud kezdeni.

A végén már senki sem emlékszik, ki volt az a barom, aki kezdeményezte ezt a lehetetlen helyzetet a politikusok bujkálni fognak a téma elől, csak a miniszterelnök odázta el egy kicsit a szégyenteljes bukását néhány hulla árán!

Nem kérte ezt tőlünk senki, nem tudom, miért csináljuk, de unom már ezt a primitív világot!

 

Büki Ervin

civilhetes.net

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr27383818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása