HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Aki gyűlöl, az heves ellenséges indulatot érez, árul el egy személlyel, csoporttal, közösséggel, dologgal szemben; szívből utál. Ezt érte el a magyar kormány azzal a gyűlöletkampánnyal, amely mostanra beérett.

Lassan nehéz eldönteni, hogy ki nyeri idegengyűlöletből a licitet Magyarországon

A kormány már hónapok óta a menekültek ellen "uszító kampányt" folytat, aminek belpolitikai okai vannak, hiszen a Fidesztől "elfordulnak a rajongók", és átállnak a "szélsőjobboldali konkurenciához" - fogalmazott németországban az ARD országos közszolgálati televízió hírportálján. Az ARD Tagesschau.de című hírportál véleménye szerint a magyar kormányfő az ideiglenes határzár révén jobboldali szavazatokat kíván begyűjteni, és olyan politikusként igyekszik beállítani magát az uniós színtéren, aki aktívan tevékenykedik a "menekültek áradatának" feltartóztatásáért.

Jól dolgozik a miniszterelnök úr, következzen néhány gyűlölettel teli komment és néhány olyan, amely igazolja a fenti külföldi véleményeket a Facebook oldalunkról:

"Egy olyan nemzet mentő vezető mint Orbán Viktor! Ez kellene az osztrákoknak!"

"A sok, itt tespedő cigány is kivonulhatna a Keletibe, néhány szót vakerálhatnának szírül, és mehetne innen az összes Németországba ... ITT A NAGY LEHETŐSÉG !!!!!!"

11000 izlandi család fogadna be szíriai menekülteket, hogy segítsenek a kialakult krízisen.

"Nyugodtan alszik az izlandi, egyszer csak hall egy óriásai robbanást. Ajaj, ez már megint a Hekla... Majd : szerencsére csak az Iszlám Állam."

Iratokat találtak a halálkamion áldozatainál.

"lejárt lemez kevesen voltak benne az a baj"

 Most, hogy mindenkinek a látókörébe került a szíriai háború a Magyarországot sújtó menekültáradat miatt, láthatóvá vált az is, hogy a nyugati média milyen hatékonyan működik, és a legtöbb ember, aki a menekültkérdés okán hozzá akar szólni a szíriai kérdéshez, annak fogalma sincs Szíria tragédiájáról, az emberiség szégyenéről, amit a fél világ művel Szíria valaha csodás szuverén országában. Vagy van róla fogalma, csak éppen a küszöbalatti ingereken beszivárgó hírek alapján ítéli meg Szíria történéseit, a nyugati propaganda által. Addig míg ’56-ban Magyarországon a magyar emberek és fiatalok lázadtak fel az idegen elnyomás ellen, Szíriában pontosan a fordítottja van, a külföldi hatalmak bérelték fel és fanatizálták azokat a csoportosulásokat, akik harcolnak Szíria szuverén kormánya ellen és a békében élő nemzetiségiek ellen.

Kattintson a képekért!

Juncker csütörtökön fogadja Orbánt

Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök és Orbán Viktor magyar kormányfő csütörtöki brüsszeli találkozója alkalmat ad majd arra, hogy áttekintsék, milyen további támogatást nyújthat az Európai Unió Magyarországnak a migrációs helyzet kezelése érdekében - mondta a brüsszeli testület keddi sajtótájékoztatóján Natasha Bertaud szóvivő.

Magyarországnak természetesen jogában áll eldönteni, milyen módon kívánja megvéde a határait, akár akciós csirkehálóval is.

Egy komment a hírhez "Szerencsés Haza térést Miniszter úr,,és jó egészséget kivánunk,,". A kommentelő számára érdektelen, hogy a tárgyalások milyen eredménnyel fognak zárulni, a lényeg kettős, egyrészt gyűlöljük a menekülteket, mert a híradó is megmondta, hogy káoszt okoznak, másrészt majd szerencsésen hazatér a miniszterelnök úr és rendet tesz.

Előállította a rendőrség a DK egyik elnökségi tagját

Előállította a rendőrség, mert kedden a határzár röszkei szakaszán tartott sajtótájékoztatója végén egy helyen elvágta a gyorstelepítésű drótakadályt.

Néhány komment a hírhez: "Ha nem viszik el akkor a példa ragadós marad , ezután mindenféle kerítést rongálnának ."

"Átvágta a határzárat??!! Ami megvédi az Országot az illegális bevándorlóktól??!! Akkor egy rohadt áruló !!!!!!"

"Szent Orbán kordonbontása óta tudjuk, hogy ez nem bőntetendő!!"

Amikor 2007. február elején Orbán Viktor a Kossuth téren kordont bontott, a rendőrök akkor nem léptek közbe.


Forrás: index.hu

Francia üzenet Orbánnak: Ha magányos lovagként viselkedsz, nem mozoghatnak majd szabadon a magyarok

Beer Miklós: miért nem beszél az egyház a bevándorlásról?

Következzék egy hamisítatlan monitor fighting:

"avatikán mért nem fogad egyet se be

A Szent Péter bazilikába bemehettek éjszakára és tisztálkodni. Melyik magyarországi templomot tudod megemlíteni?

leszarom a papokat meg az egyházt

akkor ne példálózz a Vatikánnal.

van közöd hozzá kivagyte hogy megmond nekem"

"Menj haza, te koszos fekete" - Bartók Béla rokonát inzultálták

A boltban, ahol rasszista kijelentéseket tettek Mamah Máriára, fejenként 1000 forintot kértek mobiltelefonjaik feltöltésért.

"Ez durva rasszizmus. A migráns istápolgatásért a csajnak ugyanis azért nem szólhat be senki büntetlenül, mert a csaj 1. Bartók Béla rokona, 2. fekete. Ha viszont egy senkiházi fehér lenne, nem kapnának agyfaszt a baloldali szociológusbölcsész hippianarchisták. Ez nagyon durva rasszizmus. Tessék akkor is kiakadni, amikor egy fehért lefehéreznek, vagy egy asztalt leasztaloznak!"

Rémtörténetek árasztják el a sajtót Magyarországról

"Inkább "rémtörténettel", ami talán kissé vissza tartja a sok "álmenekült - álbevándorlót", mint hogy azt gondolják, hogy itt milyen gyöngy élet vár rájuk !!!! Mellesleg minden pofátlan, rühes szemetelő arrogáns, illegális bevándorló kezébe adnék egy pár kukazsákot, hogy szedjék össze maguk után a mocskukat, szemetüket , ha nem, akkor takarodjanak vissza a kúrva anyjukba, ahol ezt tanulták, hogy trágyadombot kell hagyniuk maguk után !!!!! A pofátlan, retkek !!!! Idegen országokon át szeméttelepet hagynak maguk után !!!!!"

***

Magyarok, gyűlöljetek!

A közpénzből finanszírozott gyűlöletkampány egyébként a teljes letámadást tűzte ki célul.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr27752674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A gyűlölködés csúnya dolog. Ahogy az ellenkezője, a ballib gágogás is az.
süti beállítások módosítása