HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Nagyüzemi baromfitelep lett az ország!

Ébresztő emberek hiszterizálják az országot, menekültek mögé bújva épül egy esztelen diktatúra, nem vesszük észre, hogy elaltatják az utolsó önvédelmi reflexünket is, és a józan észt kicserélik félelemre és ennek árnyéka alatt visszavezetnek bennünket a már majdnem elfelejtett Kádár vagy a még rosszabb Horthy korba. Hol van a MAGYAR ÉRTELMISÉG? Hol van a nemzet lelkiismerete, Konrád György is eltévedve, támogatja Orbánt, mi történik itt kérem?

Egyszerűek lettünk, mint a villanykörte amelyet Habony vezényletére kapcsolgatnak, az ország meg úgy viselkedik, mint a nagyüzemi tojótyúk, Habony kapcsol, tojik egyet, Habony lekapcsol, alszik egyet, az igazság az, hogy közben ürít is.

Állítom, hogy a menekült probléma óriási és hatalmas erőfeszítést igényel a magyar államtól, de azt is állítom, hogy a kormány hetekkel előtte tisztában volt a helyzettel és nem készült fel, hanem plakát háború mögé bújva várta azt, ami bekövetkezett. Nem állítok mást, mint azt, hogy gyalázatosan tehetségtelenül nyúltak minden helyzethez, ami a menekültekkel kapcsolatban van. Állítom, hogy be kell tartani a magyar törvényeket, de azt is állítom, hogy ez csak akkor történik meg, ha van kellő erő, szervezettség és tekintély a törvény betartatásához.

Ha nem lennének a menekültek, akkor most a tanévkezdés buktatóiról szólna a média, de vele együtt a költségvetés katasztrofális helyzetéről hangoznának el dörgedelmek.

Nem jut el az ingerküszöbig a tobzódó korrupció, eltűntek a brókerek, az emberek pénzével együtt. Karcagon sem beszélnek a botrányos pénzgyűjtésről. Az egészségügy felelős vezetője úgy tűnt el, mint egy gólya a vándorlás közben. Mínuszos hír a hadügyér bukása, Mészáros Lőrinc folyamatos gazdagodása, a verseny lassan kipusztítása. Simicska sem ér többet, mint két menekült, tehát belpolitika szép csendben leült.

Senki, senkit nem ellenőriz, nincs számonkérés, csak menekült van minden sarokban és vele együtt, a szorongás, a  félelem lett a fontos, nem az, hogy az ország fele úgy megy neki a télnek, hogy nem tudja miből fizeti majd a fűtést és az ételt.

Szegény romák sem kapnak semmi figyelmet vélhetően majd csak annyit, hogy a pénzüket elvitték a menekültek.

Demján euró milliója a menekült gyerekeknek nem tudott tovább fennmaradni a hírekben mint egy röszkei röpke hír.

A közmunkásaink köddé váltak, az ácsi roma polgármester kilépése a Fideszből,  cigányozás miatt, körülbelül akkora felületet kapott, mint az almaszüret.

Az államközi gázkereskedelem százmilliárdos haszna, már a kutyát sem érdekli, bátran mindegyik szereplő hazaviheti.

Büki Ervin

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr907782442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Konrád felülmúlta politikai elfogultság a józan ész nevében.
süti beállítások módosítása