HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

A szerelem vak, a hit erősebb a józan észnél, a menekültügy és az azt övező mesterségesen generált "kampány" zsigeri félelmeket ébreszt most már olyan idős emberekben is, akik meg/át és túlélték a második világhaborút.


Wittner Máriával a szerelmet szimbolizáljuk, nem a zsigeri félelmet.
Forrás: Facebook

Kondor Katalin, aki egy matektanár szerint igazi szaktekintély és mivel az M1 műsoraiban szerepel, hiteles is, megmondta, hogy az Online média hiteltelen. Ergo, aki hiteles információkat akar, ne olvassa az interneten (adómentes)

Sokan vannak, akik rettegnek a menekültektől, gyűlölik, hogy idejöttek, gyűlölik, hogy itt akarnak mradni. Gyűlölik, hogy szemetet hagynak maguk után, gyűlölik, hogy "nem is gáncsolt el szegény László Petra senkit, hogy nem rúgott gyerekbe". A tévé bemondta, hogy a menekültek gonoszak, a plakátokon olvasható, hogy elveszik a magyar ember munkáját, hogy nem tartják tiszteletben az országunkat. Teljesen más kultúrkörből érkeznek, nem olyan "civilizáltak", mint mi magyarok. Sokan vannak, akik azt is elhinnék Orbánnak, amit például Habony Árpád vagy Konrád György még ki sem talált.

Nem szól másról a média, csak a menekültekről. Kit érdekel, hogy az iskolát kezdő gyerekek időben megkapták-e a tankönyveiket? Kit érdekel, hogy a vasárnapi boltzár sok magyar ember számára munkanélküliséget hozott, az államkasszának pedig kieső milliárdokat? Kit érdekel az az egyre erősödő kölcsönös utálat és megvetés saját földijeinnkel szemben, amit a menekültkrízis okoz? Ha majd egy menkült sem lesz az országban, akkor is gyűlölni fogjuk egymást. Kit érdekel, hogy egy jól működő kormány úgy levezényelné a menekültáradatot, hogy az fel sem tűnt volna az átlagembernek?

Habony Lokálja megkérdezte, miről ismerni fel egy szírt?

Az alapos oknyomozó cikkből kiderül, hogy egy szírt onnan lehet felismerni, hogy szírül beszél.

Miről ismerni fel Habonyt?

A Facebook oldalunkon pedig az egyik kommentelő levezette, hogy aki ilyen zászlót tesz ki, az terrorista.

"A szegény ártatlan fociedző apuka valójában egy dzsihádista, akinek a face profilképe az Al Nusra zászlaja.

https://www.facebook.com/ThisIsChristianSyria/posts/415808071949012?hc_location=ufi

Profil oldala:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005458094105
A bostoni robbantó is az Al Nusra zászlójával pózolt korábban:
http://i.huffpost.com/.../slide_408656_5221172_compressed...
http://www.huffingtonpost.com/.../tsarnaev-death-penalty...
Ezek szerint kb. csak maga Bin Laden nem jöhet be az EU-ba és nem kap menedékjogot, de ő is csak azért, mert már halott. grin hangulatjel
"

A következő Facebook posztból kiderül, hogy a fociedző és a terrorista két különböző ember. De már meg sem lepődünk azon, hogy "minden japán egyforma és minden kínai isegyforma". Higyje el kedves, szerelmes honfitársunk, vannak olyan európai országok, ahol Önt a nyelve alapján meggyőződéssel hiszik orosznak (Máltán tapasztalatam, az Upper Barakka Garden-ben, amikor üdítőt vásároltunk - a szerk.).

 

Büki Ervin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr807786696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása