HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

سلام عليكم وعليكم السلام A mai, szeptember 16-i röszkei határnál történt eseménnyel kapcsolatban iszlám jogi szempontból a következő megjegyzést teszem:

Ez már nem menekült kérdés. Európának fel kell ébrednie, feltéve, ha nem mesterséges álomba merült. Az operett előadásnak vége. A lehári békeidőket sutba vághatjuk. Ébresztő!!! Szervezett támadás alatt állunk.

Magyarország bezárta schengeni határait és ez szíve joga. „Allah csak annyi terhet róhat a teher viselőjére, amennyit az elbír”, írja az írás  لا يكلف الله نفسا الا وسعها  (La yukellif Allahu nafszen illa wusza’ha). Ha az ország ennyit bír el, akkor ezt be kell látni. Ez a teher még tovább növelhető, ha az emberi segítségből, szívből jövő, önfeláldozó támogatásból áll… De aki jön, annak békével kell jönnie, Szalamu aleikum. Akkor jár a válasz: wa aleikum asszalam. Veled is legyen béke. Ha ennek szellemében maradtak volna a migránsok, akkor most őket védeném.

Nem békével jöttek ránk. Előre kidolgozott stratégia szerint, alattomos módon próbáltak fogást találni. Az önvédelem nem csak jogos, hanem előírt…

Mivel a Korán nem muszlimoknak, hanem embereknek íródott nagy általában, ezért nem sajátítható ki az önvédelem joga muszlim kereteken belül.

E véleményt tájékoztató jelleggel írtam, érzékeltetve azt, hogy muzulmán oldalról milyen értékelést kaphat a magyar rendőrök önvédelmi tette.

 

Abdel Rahman Mihalffy Sejk Eu.Halal Fatwa Wien (Címlap: Forrás: Facebook)

Mihálffy Balázs írásai a CIVILHETES-en

In memoriam mort
Magyar sejk a teherani Khomeini megemlékezésen
A fal nem megoldás
Megszólal a Sejk: Sakkfigurák vagyunk!
A francia események margójára
Mit is ír a Korán menekült ügyben?
Dr. Mihálffy Balázs (Abdel Rahman sejk) - Ki Ő?
Megszólal a Sejk: Sakkfigurák vagyunk!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr217795288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örülök, hogy akad még, aki a Korán írásait az abban megfogalmazottak szerint értelmezi. Ritkaság! Legtöbben csak rá hivatkozva teszik, amit véleményük diktál, miközben nem kell aggódniuk, hogy tájékozott vélemény bizonyítja rájuk a szélhámosságot.
A Korán bár nem igazán liberális írás, nagyon is fontos útmutatásokat tartalmaz hétköznapi helyzetekhez való viszonyulásra. Nem igazol sem terrorizmust, sem egyébb agressziót, sem betörési jogokat, de még a nőkkel szembeni agressziókat is komoly feltételekhez köti. Fenntartja a jogot Istennek a bűnök megtorlására, csupán annak várható eljövetelével fenyegeti az engedetlen embereket. Ocsmány csúsztatás az iszlámot azonosítani evvel az arab hordával, a kérdés csak az indíték.
süti beállítások módosítása