HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Magyar vagyok, Magyarországon születtem, kisvárosban élek és büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok. Tudom mit akarok, tudom, hogy ki vagyok és van véleményem.

Lesz is

Liberálfasiztáznak, komcsiznak, nem magyaroznak és véleményként közlik velem, hogy én ne szaporodjak, mert az én gyerekem, ők nem akarják eltartani. Alaptörvényről beszélnek, megáldatnak egy rendőrautót, örülnek, hogy előbb-utóbb hazatoloncolják a külföldön dolgozó honfitársaim, és akkor majd itthon kell dolgozniuk. Nem kell külföldre menni, szeressük az anyaföldet és ha lányból vagy, akkor ne pofázz, hanem szüljél, mert egyre kevesebben vagyunk. Kevesebben vagyunk, ezért a határon  túli magyaroknak állampolgárságot adnak és szavazati jogot.

Aki annyira önállótlan , hogy nincs egy önálló gondolata , ha nem mer vagy nem tud magától semmit, az nyugodtan válassza a kormányzati iránymutatást. Álszenteskedjen, kereszténykedjen, istenítsen és várja mindig a felülről jövő intelmeket és iránymutatást. Nekem ne  szóljanak be és ne mondják meg, hogy mikor mit csináljak és ne próbálják meg elhitetni velem, hogy az jó nekem.

Konzervatív lázadás

Az milyen tessék mondani? Egyet előre, kettőt hátra? Törvénykezünk egyet, csavarunk még egyet a potméteren? Vakon repülünk?

Nemzettudat

Kedves konzervatív honfitársaim! Nekem is van  olyan, csak nem annyira álszent, mint nektek! Van egy ismerősöm, aki nagyon tehetséges a szakmájában, egyetemen tanulta, nem valamilyen akkreditált  képzési formában. El kellett mennie az országból, mert itthon nem kap munkát. Az édesanyja pedig olyan polgári magaslatról beszél, aminek a megteremtéséhez annyi köze volt, hogy férjhez ment. Számára nem a gyermeke boldogulása az első, hanem az, hogy jöjjön haza szülni, mert a család... Nos, én is családcentrikus vagyok, sokszor és sokat vagyunk együtt. R ráadásul  össze is zárunk, ezt a szektás fílinget kirekesztjük. A mi családunk szent,  és nem engedünk be bárkit és bármit. Külföldön is büszkék vagyunk a magyarságunkra, csak nagyon égő az a kolosszális  baromság, amelyet a kormány és a kormánypárti politikusok nyomatnak.

Van olyan ismerősöm, akinek diplomata útlevele van és folyamatosan cinkelik őt a román határon, mert azt feltételezik róla, hogy azért szeretne belépni Romániába, hogy Csíksomlyóig meg se álljon, hogy ott azután hülyeséget beszéljen. Hergelje a románokat  a magyarok ellen.

Szülni és szülni hagyni

Kedves konzervatív honfitársaim! A valódi okát tudjátok annak, hogy miért szülnek kevesebbet a nők? Kérdezzétek meg Matolcsy és Varga bajtársaitokat, ne az Orbánt! Megpróbálom olyan egyszerűen megfogalmazni, hogy ti is megértsétek! Egy csomag, 40 darabos pelenka 2500 forint. A ti gyermeketeknek is cserélni kell naponta hatszor. Csak a pelenka legalább 18 ezer forint. Akkor tegyétek hozzá az átlagfizetést, értitek már? Emeljétek meg a fizetéseket, beszéljetek kevesebb baromságot és gyerekek fognak születni.

A jobbos lányok

Vannak a vizionált ókonzervatív lányok, akik, mint például Hoffmann Rózsa, három éves koruktól anyukának készülnek, de én is ismerek ilyeneket. És vannak azok a konzervatív lányok, akiknek harminc felé fontosabb az, hogy mondjuk egy töri-pinpong  szakos intézményben főmunkatársak legyenek, azaz építsék a karrierjüket. Közben meg annyira vad velük a szex, hogy egy szerintük "nem képbe illő" férfiember mind a tíz ujját  megnyalja utána.

Hit

A miniszterelnökúr majdnem százezer eurós kisbuszból terjeszti az igét, az asszonyok sírnak, a férfiak leborulnak előtte, és az egykulcsos adó befizetése után gyertyát gyújtanak a templomban. Lövésük sincs a hitről, a vallásról és a világról. Saját világot építenek, amelybe csak az ő véleményük fér bele. Ha ők azt mondják rám, hogy a k*rva anyámat, az az ő véleményük, ha én visszaszólnék nekik, hogy az apátok f*szát, akkor véleményterrorista vagyok. Szóval ti,   mai konzervatívak annyira vagytok keresztények, mint egy ateista. Ti nem istenben hisztek, hanem a NER-ben és Orbánban. A Fidesz a ti vallásotok és Orbán az istenetek.

Urak

Álszent társaság az egész, üldözik azokat, akik olyan ördögi bűnt követnek el, hogy fél liter pálinka helyett elszívnak egy tupírozott cigarettát, miközben az EP-s szájkaratés és monitorfighter képviselőjük, aki neten van, Habony nem közszereplő Árpáddal egyetemben könnyesre kokózzák magukat, vagy nem.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr768181998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Konzervatív forradalom = az emberiséget fojtogató liberális terror elleni lázadás.
Ilyen agylúgozott demagógiát én sem írnék alá. Sehol egy konkrétum, sehol egy megvitatható érv, csak ködös utalgatás, meg fröcsögés a semmibe.
süti beállítások módosítása