HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Szerencsésnek mondhatom magam, mert én még voltam büszke és megbecsült magyar, egy jelentéktelen kis ország boldog polgára, aki emelt fővel tekintett a világra.

telepulesek_nagy.jpg

Megélhettem 1956 hitelesítését, majd a magyar emberek és a magyar társadalom nagy vállalását az NDK-sok kiengedését, a vértelen rendszerváltást, majd a kapitalizmusra való sikeresnek tűnő ráfordulást.

Mára minden elmúlt és még mielőtt bárki arra gondolna, hogy egy kis Orbánozásért ültem a géphez, hát nem. Egyszerűen arról akarok írni, hogy hova lett a büszkeségünk az önbecsülésünk, mitől lett ilyen tetű ez az ország és mit tett érte minden polgár.

Hogyan lehetett, hogy Hagyók, Kocsisok, Mészárosok, Rogánok, Lázárok, Deutsch-félék vezetnek minket és a görénység hogyan lett a fő irány? Mitől lett ez az ország újra a cseléd kultúra fogja, hova tűnt a gerinc és kiállás? Hogy jött el helyette a pillanatnyi érdek felmérése és a jövő figyelmen kívül hagyása? A cseléd beköpte a szomszédját, följelentette a gazdáját, igazi proletárként veszíteni nem tudott, mert neki láncra sem jutott.

A rendszerváltás azért változást hozott, mert a bunkóság specializálódott, jászságira, pápaira, debrecenire, felcsútira, sajnos a sor hosszan folytatható.

Nincs erkölcs, nincs becsület, még a szemlesütött templomba járás is elmaradt, a gyónásról nem beszélve.

Cselédek lettünk lelkünkben, mert elfogadjuk, hogy vezetőink idegen pénzek behozatala után szembeszálljanak, sőt lenézzék az adományozókat. Prosztó módon azt gondoljuk, hogy ez nekünk jár, nem gondoljuk, hogy ebből valamit vissza is kellene adni. Na nem pénzben, csak egyszerű emberségben, vagy kultúrában. Megmutatni Európának, hogy itt is kultúrnép lakik.

Szétverik a kórházainkat, gyerekeinket bizonytalan nemi identitású papoknak adják oktatásra, rendőreinket utasítják-korlátozzák, ügyészeink sorra bukják a kirakat pereket, korlátozzák az önkormányzatiságot. Vállalkozásokra vetnek szemet, majd ha nem fogadnak szót, megismerkedhetnek a NAV pöröly öklével, amelynek az élén a világ legnagyobb hatalma által, korrupcióval vádolt vezető van.

Az egész egy banánköztársaság lett, banán és meleg nélkül, s mi – most már kevesebben, mint – 10 000 000-an asszisztálunk ehhez!

Nem Orbán a hibás! Ő csak egy puli a birkák körül, kinek egyetlen vakkantásától az összes birka ürüléket ürítve menekül!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr317126617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hogy jön ide a korrupció és a romlottság? Ezek létező dolgok. De miért gondolod, hogy aki nem ballib, az ezeket a jelenségeket támogatja?
@maxval bircaman szerkesztő: A korrupció és romlottság főleg a liberális-ateista eszmerendszer eszközei, hiszen azzal próbálják megvásárolni a befolyásukat a becsületes illiberális államok polgárai között. Persze ezek gyakran nagyon átlátszó trükkök, és a tisztalelkű hithű keresztények nem dőlnek be az ilyeneknek, és ezért tud virágozni az igazi demokrácia Magyarországon és Oroszországban.
süti beállítások módosítása