HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

 Szabad Sajtó díjat kap Simicska?

szanko.jpg

Nem tudom, hogy a mai politikacsinálók mit gondolnak a társadalomról, csak azt látom, hogy a gondolataik nem látszanak. A fő szabály a hallgatás, hallgattak a kitiltási ügyben, hisznek a társadalom felejtő erejében, hallgatnak a Simicskáról, de hallgatnak, bármiről, ami kényes vagy kényelmetlen.

A hallgatás a Camorra, a maffia törvénye, ezzel is igazolják, hogy maffia ország lettünk, csak az számíthat a vezetés támogatására, aki ezt a törvényt betartja. Mi van akkor, ha a legfőbb főnökök egyike nem tartja be, dühében legecizve az ország elsőszámú vezetőjét elmegy szánkózni. Na, mi van ilyenkor, kinek mi lenne a dolga? A köztársasági elnöknek nincs semmi alaptörvényi feladata? Legalább formálisan feltenni a miniszterelnöknek a kérdést, hogy te most geci vagy, vagy nem?

A parlament elnökének nem kellene-e ugyan ezt a kérdést feltenni a miniszterelnöknek, hiszen mégis csak a parlament választotta, a nagyon finnyás álpolgári többséggel.

A legfőbb ügyész, mint közjogilag független, nem kellene e kérdést feltennie Simicskának, hogy mire alapozza az állítását, vagy az országos főkapitánynak nincs valami dolga?

Hölgyeim és Uraim, itt valami nagyon csúnya dolog történik, vagy egy geci irányít bennünket, vagy egy geci állítja egy tisztességes emberről a valótlanságot.

Orbán rágyújtotta a fővárost Gyurcsányra ennek az ügynek a töredékéért! Ma pedig magukat demokratának nevező, gyáva emberek Simicskából demokratát fejlesztenek, ő lesz a szabad sajtó és a sajtószabadság megtestesítője.

képes lesz Simicskának március 15-n átadni a Szabad Sajtó díjat.

Ezt fájt leírni, de benne van az életünkben!

59 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr257160559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát komolyan mondom, hogy szégyellitek azt a mocskos ballib pofátokat. 2006 ősze óta eltelt lassan 9 év és képesek vagytok ilyet "Orbán rágyújtotta a fővárost Gyurcsányra".

Hogy mivaaaan??? Basszátok meg!!
@mortullus:
""Orbán rágyújtotta a fővárost Gyurcsányra"."

Majd a Simicska elmondja...kérdezd meg tole...
OStoba MSZP csicska.

Simicska egy gerinctelen féreg.

Már az index is leírta, hogy évek óta a Népszavával is jó kapcsolatot ápol, pénzeli őket, információkat ad nekik, és az is köztudott, hogy az MSZP-től is kapott jócskán milliárdos szerződéseket.

Ennyi derült ki.

A többiről meg annyit, hogy GYurcsánynak és az MSZP-nek soha nem bocsátjuk meg, hogy beazonosíthatatlan karhatalmistákkal ellenzékieket veretett !

SOHA TÖBBÉ MSZP DIKTATÚRÁT !
@mortullus:

A Gyurcsány csicskák 2006 kapcsán csak ellentámadásra képesek, mert ugyan örömködtek és röhögtek a rendőri brutalitás áldozatain, mint Kuncze, de azért tudják hogy ez demokráciákban nem vállalható attitűd, és a munkásőr és ÁVH-s mentalitásukkal, Gyurcsány nevű főnöküket mosdatják mindhalálig.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Nem lennék az ilyen szervilis barmok helyében, mint te is vagy. Oroszországot utáljuk, ja nem, szeretjük, Simicska nem oligarcha, ja de egy gerinctelen féreg mégis. Tőled eddig miért nem láttam egyetlen megjegyzést sem simicskáról? Ha? Ha tévednék, akkor linkeld be ide légyszi. Úgy forogtok mint egy kibaszott napraforgó bazzeg.
Rágyújtotta, mert Gyurcsánytól nem félt, a mostani ellenfelétől viszont joggal tarthat, mert az többet tud róla, mint ő saját magáról.
Bandaháború. Ugyanez volt 1956-ban. Mindegy, ki győz....
Igazi jó kis mocskolódó, provokatív ballibsi blogbejegyzés.
Annyi van belőle, mint hajléktalan kiskocsijában a pillepalack.
Micsoda marhaság!
Orbán nem gyujtott semmit Gyurcsányra.
Senki nem nyomozta ki ,hogy ki gyujtogatott és miért állt a rendőrség tétlenül a TV székház mögött. Nyílván a rendőr fönökökkel saját bevallása szerint is folyamatos kapcsolatot tartó Gyurcsány kérésére.
A tüzet is a tüntetők oltották el megmentve a rendőröket.
Ami a Simicska ügyet illeti, normális emeber a trágár jelzőivel nem foglalkozik, azok az ilyen stílusban beszélőt minősitik, ha éppen szellemi képességeinek birtokában beszél így.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

hát azért a mostani nicknevedért egy kis kardlapozás kijár neked.....
"Ma pedig magukat demokratának nevező, gyáva emberek Simicskából demokratát fejlesztenek"
Kikre gondolsz konkrétan?
Tetszik az új becenév: Figecipárt.
@mortullus: Te melyik aberrált hülye vagy? És hogy jössz ahhoz hogy megszólíts? :)

Melyik része talált be a mondandómnak? A napraforgó?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

OStoba fideszkomcsi csicska.

Orbán egy gerinctelen féreg.

Már az index is leírta, hogy évek óta az orosz oligarchával és Kókával is jó kapcsolatot ápol. Az orszok pénzelik őt, Orbán információkat ad nekik, és az EU ellen béruszít. Az is köztudott, hogy a felesége a haveri strómanokon keresztül is kapott jócskán milliárdos földeket.

Ennyi derült ki.

A többiről meg annyit, hogy Orbánnak és az Fidesz-nek soha nem bocsátjuk meg, hogy az offshore számláikra lopták szét az emberektől elkobzott magánnyugdíj vagyont és a sok 1000 milliárdos megszorítások bevételét!

SOHA TÖBBÉ ORBÁN ÉS FIDESZ DIKTATÚRÁT !
@cönde: Mert ki a tököm vagy te? idióta
Egyszerűen ostoba vagy és a ostobáknak kussolniuk kell, ezt próbáltam jelezni :)
@Máriássy András: Majd akkor linkelgess ilyeneket ha végig is nézted, te buzi :)
@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: "Már az index is leírta (...)
LOL! Micsoda érvek. Nekem meg már a szomszéd Mari néni is megmondta... :)
@Máriássy András: Felbassza az agyam a sok ballibbant szrházi.

Amúgy aranyos videó, ha lesz egyszer 10 szabad órám, végignézem.
@mortullus: Ostoba mi? Tőled egyetlen értelmes mondat, álláspont nem hangzott el. Leírtad vagy háromszor, hogy tűnj el, fogd be. Oké, hogy barom vagy, de ha nem körvonalazod a véleményed valamelyest (lásd: mi a faszt is képviselsz), akkor tényleg csak egy gyengécske troll vagy, és akkor én kérnélek meg szépen, tűnj innen a picsába.
@Máriássy András: És persze nem attól kapok epegörcsöt, amiket irkálnak, mert az mind az utolsó betűig szrnivaló baromság.
Hanem mert ostobák, végtelenül ostobák, és annyi önbecsülés sincs bennük, hogy elkussoljanak.
@cönde: Tőled is ugyanúgy hányni kell az embernek, mint a hájfej Simicskától.
@mortullus: ez már egy fokkal okosabb válasz volt, mint az előző. Megértem, hogy idegesít a más vélemény, de tisztelettel kérlek, ne mond rám, hogy buzi, mert nem vagyok az. Sőt senkit ne minősíts úgy, hogy fogalmad sincs, kivel beszélsz. Fogyassz több vasat, akkor nem leszel ilyen ideges :)
@mortullus: na búcsúzóul te fasz: mi az ostobaság? Az hogy a saját embereteket kell most szapulni, és azt sem tudod mit gondolj? Ostobaság, hogy a fidesz agyba főbe szopat mindenkit? Téged is te barom. Ostobaság, hogy elege van mindenkinek ebből a napraforgó gondolkodásból? ami tegnap jó, az most szar, és fordítva. Ostobaság a sok elcseszett törvény, EU-s bünti, tódozgatot szar jogszabályok, amit még az sem ért aki megszövegezte? A végtelen arrogancia, vérlázító lopások?
Milyen végzetséged van te ganajtúró, hogy így ostobázol? Gondolom a szakmunkáson nem léptél túl.. Tudom hogy a suli nem számít, de felháborít, amikor a magadfajták ostobáznak. Menj aludni inkább.
@Máriássy András: A jelzők nem válogatnak, azok jönnek egymás után, amelyik épp sorra esik.
Neked most ez jutott, de választhatsz másikat :)

Nem a más vélemény idegesít, hanem az, amikor ostobák kezdenek el okoskodni.

Ezeket a ballib senkiházikkat helyre kell tenni, a cseléd szintnél is lejjebb állnak.
Goodfriend haverotok távozása milyen összefüggésben van a Simicska távozásával?
Na van még valakinek kérdése, óhaja sóhaja? Nincs? Nincs. Akkor mindenki mehet a dolgára.
Mai ballibb hazugságposzt megvolt.
@beszélő majom: Eltakarították végre a cia-s köcsögöt is.
nem Orbán gyújtotta rá a főváros a hülye ballibekre

...és nem a töredékéért, hanem Magyarország tönkretételéért.
Hogyne, Orbán szólt Gyurcsány provokátorainak, hogy gyújtsanak fel pár kukát.
@mortullus: Ja, kibaszták Goodfriendet. Rájöttek, hogy az orbán-diktatúra épp akkora hazugság volt, mint Goodfriendnek az az ígérete, hogy a "demokraták" vezetésével a többszázezres tömeg kitakarítja Orbánékat a parlamentből.

Megy Goodfriend alaszkába:)))))
@♔bаtyu♔: azért Goodfriend laza könnyedséggel lealázta a fideszes politikusat, Vida szopása meg geci nagy volt :)
mekkora volt, a fideszesek amúgy durcás kisfiúként ugranak minden beszólásra, még arrogánsan visszaszólnak, most meg Simicska gecizésére, csak lapítanak :)
@_most_: Ja, laza könnyedséggel. Vajon mi lehetett ez?

Mit gondolsz, miért megy?
@_most_: Honnan tudod, hogy Simicska még él-e? :)
Lehet, hogy a DIKTÁTOR már megölette. Nem?
@_most_: Jó, hogy jössz te fasszopó kis geci. :) Kérdezni akartam már, még mindig izráeli katonákat szeretnél látni bp utcáin?
@mortullus: Sőt, nem csak látni, de le is szeretném szopni őket.
@♔bаtyu♔: Szerintem küldik misszióra Indiába, az előkészületeket időben el kell kezdeni, Badfriendnek már tuti vannak ötletei. Mert hogy a kínaiak, az egy dolog, de, hogy már ők is?

index.hu/gazdasag/2015/02/11/meg_35_ev_es_india_beeri_amerikat/

Há mi lesz így a nágy Ámérikával? A demokrácia őrlángjával, a békenobeldíjasok vezette világ csendőrével? :))
"Orbán rágyújtotta a fővárost Gyurcsányra"

te se leszel már hülyébb
@_mоst_: Az egy dolog, hogy szereted a f@szt, főleg ha metélt, de ezt nem kellene propagálnod :)
@mortullus: A léyneg, hogy a lehető leghamarabb lépjünk ki a NATO-ból.

Nem is értem miért vagyunk benne.
@eßemfaßom meg áll: Azt mondjuk nem bántam volna, ha Gyurcsányon kipróbálják akkoriban a Braveheart egyik jelenetét :)
@♔bаtyu♔: Mert itt folyik a szomszédban az Atlanti-óceán, meg, hogy Ámérika megvédjen minket a csúnya gonosz náci fasiszta oroszoktól, azé.
@mortullus: Szerintem pedig azért, hogy a németeknek, franciáknak legyen + hat órájuk. Ameddig néhány ezer hős magyar katona feltart ezer orosz tankot, na meg amíg rommá lőnek pár magyar várost.

Amúgy sem mindegy, hogy az ember szibériában tölt 10 évet fogságban, vagy egy évet a német alföldön.
@mortullus: Ja! Persze! Orbán ült be a B középbe 2006 augusztusában, ami utána felbátorodva nekiment a TV székháznak.
Orbán harcostársa meg elmondja hogy akár meg is ölhetik, de ti még mindig Orbán faszát szopkodjátok.
Buta birkák vagytok!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ja! Mostmár íSimicska egy gerinctelen féreg. Érdekes! Vezénylő tábornokotok barátja, bizalmasa, üzlettársa, pénztárnoka egy gerinctelen féreg, amit eddig a zseni Orbán nem vett észre. Értem.
A búvár uszonyozás mikor jön?
@mortullus: Az ostobáknak kussolni kell? Na látod ez az oktatás problémája. Mindenkit megtanítanak válogatás nélkül írni olvasni. Mint téged.
@mortullus: Ideges vagy? Akkor csak egy kávét kérek! :-))
Már megérte bekapcsolni a gépet! :-))
@mortullus: Ideges vagy? Még mindig frusztrál, hogy anyád elmesélte gyerekkorodban hogy csak azért születtél meg, mert a zsidó boltos nem adott neki kotont hitelbe amikor kiállt a sarokra? :-))
Neked meg ki a kurva anyád osztott lapot? Takarodj innen a büdös picsába te kis nicktolvaj geci!
@maxwall a Putyin csicska birca: Kisköcsög, amikor én születtem vidéken már hírmondóba se volt zsidó boltos. Tudod elvitték őket kirándulni :)
Miért is volt az a gyújtogatás?
Ha már az Index annak idején segített tényfeltárni és nem hagyta, hogy a tüntetőkből bűnözőt csinálhasson Fletó és a haverjai, akkor az ilyen vállalhatatlan posztokat is mellőzhetné.
- Orbán úr, ön tényleg egy geci, gyökér?
- "a kormány eddig és ezután sem fog részt venni ilyen vitákban."
- Köszönjük a választ.
@André Goodfriend: ne játszd a hülyét, Orbán felbérelte a foci huligánokat, hogy gyújtsák fel a tv székházat, ez nyílt titok. Érdekes hogy én pont fradista, meg debreceni szurkolókat láttam a tűz közelben és hát micsoda véletlen, pont ők kaptak új stadiont, mondjuk oda a gyújtogatókat már pont nem engedik be, ironikus :D
@_most_: És ráadásul még felbérelte a gyurcsányi rendőrséget is, hogy mindehhez segítséget nyújtson?
És egyébként a gyíkemberek irányítanak mindent?
@_most_: " ez nyílt titok."

annyira nyílt titok, hogy rajtatok suttógópropagandistákon kívül senki nem tudja, főleg a hatóságok nem.
süti beállítások módosítása