HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Csak az előjelek különböztek!

Menekül és gyenge

-  ez volt az a két szó, ami az Orbán beszédről eszembe jutott.
Még mielőtt bárki arra gondolna, hogy megbukva, félrebeszélve félre állna, hát ki kell ábrándítanom az olvasót, nem ezt teszi, hanem magával akarja rántani egy olyan vízióba az országot, aminek sem politikai, sem kulturális, sem hatalmi alapja nincs.

Sok mindent tagad és elhagy

Többek között tagadja a multikulturális társadalmat, nem ad határokat, méreteket, csak tagadja mit akar, tiszta magyarrá tenni azt, ami nem az! Nevet kell változtatni, mint nagyapámnak 38-ban, eltűnnek a Deutsch, Szájer, Rockenbauer nevek, de félhetnek az Ábelek, Eiselek, Rimmelek, Hippelek, Négelek, Wundelek, Schindelek, hogy csak az egyik legsikeresebb mai magyar település, bevándorló gazdasági menekültjeit soroljam! Kiütjük a Geréket, Bockokat, Róthokat, de nem lehet nyugtuk a Zelovicsoknak és a hasonlóknak sem, Semmelweis nevét elfeledjük, mert ez a sok kártékony gazdasági menekült és a velük jött polgári liberális felfogás taszította ebbe a mélybe, Magyarországot.

Álljunk meg egy polgári szóra, és állapítsuk meg, hogy itt valaki szimplán hazudik, ferdít és menekül, Orbán teszi ezt velünk!

Miért veszi el a gyermekeinktől, unokáinktól egy valótlan igaztalan beszéd alapján az európai jövőt? Miért nem vesz maga mellé valakit, aki látta Európát?
Miért kell azt hazudni, hogy a görögöket megszorították?
Miért nem mered azt mondani, hogy ellopták, nem dolgoztak ügyeskedtek megbuktak?
Miért akarsz mások igaztalan történetéből cselekvési alapot komponálni?

Tudod Te is, hogy szavaid után jönnek a talpnyalóid az újabb és újabb buta, sötét törvényekkel, amelyek elől, senki sem menekülhet. Elég csak egy példát hozni, a Buda Cash vezetői szabadok a töltött káposzta tolvaj Borsodban letartóztatva, ahogy a randevújára virágot lopó kamasz fiú is. Fenyegetettségről beszélsz és külpolitikáról, valamint az azt alátámasztó hadseregről, fegyverkezést hirdetsz, mert védtelenek vagyunk. Kivel szemben kéne magunkat megvédeni? Mi a NATO szerződés alaptétele, belegondoltál? A védelem!

Miért nem azt mondod, hogy ugyan úgy sumákoltunk, mint a görögök és nem teljesítettük a szerződéseket a haderő terén, minek kreálsz ellenségeket ahhoz, hogy a pénzt beszedd ehhez?

Igazi öncélú beszéd volt, kár volt érte, kárként az a legnagyobb, ha Európa ezután bennünket kidob.

Gyurcsány beszédről írtam az elején és nem tévedtem, hiszen ő volt ennyire megvert 2008-ban, ő beszélt ennyire másról, mint amiről az ország érdeke szólt.
Remélem, hogy ugyanaz lesz a végeredmény!

 

civilhetes.net

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr347225725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása