HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Túlzó elvárásaink persze eleve nincsenek, mivel ilyen névvel nyilván csak abnormális lehet egy ember(?) de, hogy az anyatermészetnek ekkora legyen a humorérzéke, az lúdbőröztető.

(ATV_Egyenes beszéd_2015.05.18.: Schmuck Andor)

Mind megjelenésében, mind mentalitásában a legocsmányabb magyar politikai hímringyó.

Az eleve nem túl nívós hazai közélet tenyérbemászó, levakarhatatlan, irritáló Fásizsülikéje.

Tipikusan az a fajta, aki tíz fillérért a saját anyját is a ravatalozón. Gumi nélkül ofkórsz. (S ráadásul -az aktus közben, kérésre- igyekvő szorgalomból, lihegve még le is nácizná őt...)

Néztem őt tegnap az ATV-n és nem csupán Kálmán Olgához viszonyítva volt ordítóan fájó a kontraszt. Szó szerint hányingerem volt. A dülledt szemű, génhibás, gnóm Quasimodo a műfelháborodásaival, a tükör előtt begyakorolt gesztusaival (pedig a téma -tudvalévőenalapvetően fekszik az Egyenes Beszédben) még Olginál is súlyosan kibaszcsizta a biztit... Kötelező megnézni az ismétlést!!! Ha ott vagyok, szó nélkül kikúrtam volna az összes tetű fogát egy szeneslapáttal. Utána pedig -desszertként- páros lábbal órákig ugráltam volna a mellkasán. Amíg rugózik... (Esetleg még utána is egy picit.)

Eddig -a csupán virtuálisan létező szocdem párt vezetőjeként- a nyugdíjaskorú (azaz, az ő szempontjából optimálisan imbecilis) szerencsétleneknél játszotta el az "itt a piros, hol a piros"-t, most pedig -amikor szemmel láthatóan kezdtek beszűkülni a bevételi források (avagy kezdtek túl nagyétkűek lenni a pénzéért rácsimpaszkodó szolicicák)- kénytelen volt profilt váltani. Új szelek fújnak. Ribancunk más irányban kénytelen tovább kurvulni...

S ugyan, hol máshol van még hely ezen a hárompólusúvá szikesedett, szájbakúrt magyar politikai Negev-sivatagban, mint az örökzöld náciellenességben? A Fidesz -félve attól, hogy a jobbszárny tovább szivárog Vonáékhoz- nyilván nem basztatja túl a problémát, a Jobbik még annyira sem, a balek balosok meg -ahogy az alapvető testfunkciókon kívül minden egyébhezahhoz is túl töketlenek, hogy ebből a sztoriból kidesztillálják a zsét. Lerágott csont lenne a téma? 19-re lapot húzni? Uggyan már! Brilliáns terv! Le a kalappal Andorka!

A kiS mukk barátunk politikai elribanckurvulásában megnyíló új dimenzió sajátossága, hogy eddigi -a "Szegények és Szépkorúak fölé nyújtott óvó kéz"-projekthez hasonlatosan úgyszintén ökumenikus jellegű, azaz kínosan ügyel arra, nehogy bármely "méjnsztrííím" (Pap Réka Kinga óta tudom, hogy még mindig divat használni ezt a kifejezést) politikai irányzattal szemben markánsan állást foglaljon. Ó, hát be is baszna, ha óvó jobb kezétől, kirekesztő bal kezével lökné el az ellenkező nézeteket vallókat. Avagy netán ismer valaki olyasvalakit, akinek egy régi kollégiumi szobatársa már hallott volna Gnómtól bármiféle elhatárolódást holmi szoci nokiásdobozok, esetleg a narancsszínű tatárdúlás kapcsán? Naná, hogy nem. Ő a farvízen lavírozik. Középen. Az Update 2.0-ban ("Soha többé!") is ez lesz. Ez a kifizetődő... Úgyszintén tipikus schmuckos vonása a legújabb biznisznek, hogy Undor úr a regionális ökoszisztémában effektíve csupán a Hubble-űrteleszkóppal fellelhető ellenségképet rajzolvészjóslóan fölibénk, mellyel szemben folytatott ádáz, hősi küzdelmének eredményessége egzakt, tudományos módszerekkel nehezen lesz számonkérhető. (No meg nem is komilfó…)

Ne legyenek kétségeink, S.A. a közeli (s távoli) jövőben zokogásközeli állapotba önmagát hergelő extázisban, gyakorta fogja tetemre hívni a témát, az ATV ilyen-olyan műsoraiban. Marcangolni fogja testét s lelkét a kín, ahogy dülledt szemekkel a kertek alatt ólálkodó náci farkasokról vizionál. (Melyek -csak, hogy őt és mozgalmát direkte basztassák- néha nem átallanak báránybőrbe rejtőzni.) Dramaturgiai érzéke mindig is volt, otthon -tükör előttszépen begyakorolja majd azt a négy-öt mondatfüzért, amelyet még megszakítani sem lesz polkorrekt és rettegni fog. Delirálni... Összeszűkült pupillákkal. S mindig megilletődni illik majd attól, amit mond... Különben jön a gyanakvón döbbent szemöldökfelvonás. Horribile dictu, a kérdező azonosulási hajlamának megkérdőjeleződése... Beleizzadva a székébe s kapaszkodó körmeivel mély barázdákat vájva az asztalba. Súlyosan megrovó tekintettel.
Szemrehányón. Hitetlenkedőn. Uhhh... Nem lennénk oly alkalmakkor vele szemközt...

Biztosak lehetünk benne, élelmes Slukk-pajtás a közeljövőben gyakran fog felbukkanni a címlapokon Ilan Mor társaságában, a TEV-vel közösen tartott drámai sajtótájékoztatókon, a Wiesenthal-központ oszlopos (erkölcsi) támogatójaként s cserébe mindezért -"felmerült költségeire"- csupán "szerény" anyagi támogatást fog elvárni ártatlan, bánatos és hűséges kutyatekintettel. Magától értetődő evidenciaként. Csorgó nyállal. Farokcsóválva...

Hosszú, rögös út vezetett az MSZP-s "Xénia-láz (Űrgammák)"-tól, a Magyarországi Szociáldemokrata Párton át, a "szépkorúak" és szegények önzetlen oltalmazása után a náciüldözésig. De megérte...

Nem kell tovább aggódnunk, mutáns barátunk e zseniális huszárvágással a következő 5-10 évre immár simán előteremtette a soron következő szilikonbarbijai fenntartási költségeit.

Már csupán az a kérdés, hogy mikor fog ő is úgy járni egy kietlen parkolóban, mint -a 180 fokos morális fordulatok másik koronázatlan, feketeöves nagymestere- Csintalan elvtárs...

 

Lámpa Vas

civilhetes.net

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr827492472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Te ugye valami cöfös tetű vagy?
Nem szeretem eme okádékod címszereplőjét, de amit itt összehordtál, az a mocsok felér a bajerzsótti hihetetlen sötétségével és bunkóságával.
Anyád boldog lehetett mikor a reggeli szarása után felfedezett téged a porcelánban.
süti beállítások módosítása