HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Azok, akik sűrűn járnak az esztergomi piacra, minden bizonnyal belebotlottak már az alábbi képeken „csak nehezen látható” problémába. 

Az esztergomi piac vége 1.

Van egy csatornafedél, ami a megépítésekor gyönyörűen körbe lett betonozva, majd az építők ügyesen rátették az amúgy mutatós térkövet. A baj csak az, hogy szándékosan, vagy a tervező hibájából, nem lehet tudni, de a körülötte lévő terület közel 10 centiméterrel lejjebb van.

Ma két órát álltam ezen a helyen és nem tudtam nem észrevenni, hogy nyolc ember botlott meg, mert nem vették észre a bukkanót. 

A fényképeken csak nagyon nehezen észrevehető szinteltérés a valóságban is csak akkor látható, ha az ember szó szerint a lába elé néz, de akkor is kaméleonként olvad bele a környezetébe. 

Az esztergomi piac vége 2.

Az esztergomi piac vége 3.

Nem kérem azt, hogy bárki javítsa ki a hibát, mert az természetesen senkinek sem a dolga, esetleg a Polgármesteri Hivatalé, de nekik meg ilyenre sosincs pénzük. Valószínűleg elég volna annyi is, ha a Hivatal illetékes munkatársa, vagy két közmunkás kolléga kimenne oda egy vödörrel. Lehet, hogy elég volna lefesteni a kiemelkedő részt, hogy az arra járók legalább lássák, hogy „Vigyázz, ezen a részen valami nem stimmel!”

A Városfejlesztési Bizottság legközelebbi ülésén indítványozni fogom ennek a járdarésznek a javítását is.

 

Horváth Norbert

 

http://civilhetes.hu/veszely-leselkedik-a-piacra-jarokra

Címkék: Esztergom VÉLEMÉNY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr365844544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása