HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

A sor szinte végtelen. Hoszni Mubarak, Janukovics és most Ficó is, akit Orbán meglátogat, megdicsér az a következő hónapokban botrányok forradalmak, bukások részese lesz.

A már felsorolt neveken kívül ott van Erdogán török elnök, aki az Orbánnal történt találkozó óta, képtelen elfojtani az ellene korrupció miatt tüntetőket. Mi történhetett? Egyszerűen csak a balszerencsés események sorozata, vagy Orbán a felsorolt országokban hagyja bűnei súlyos lenyomatát? Amelyek aztán, önálló életet élve, összefognak a helyi bűnökkel és szabályozatlan folyamatok végeláthatatlan sokaságát indítják el.

Putyin, Paks után berohant Ukrajnába, Janukovics Ukrán elnök, akiről a Közép-kelet Európa biztonságának kulcsfiguráját vizionálta Orbán, nyakon lövetett, több mint 100 tüntetőt, Erdogán Isztanbulja lángban és forradalmi tűzben izzik.

Ficóval, néhány napja hatalmas kulccsal gázvezetéket rögzítettek és avattak, igaz még nem készült el, de elkészült Ficó szégyenteljes bukása. A szlovák népnek volt bátorsága véleményét kinyilvánítani, szembe menni a regnáló hatalommal, az önkénnyel, nagyképűséggel, kivagyisággal, nem pártot, hanem embert választani, biztonságot és kontrolt az ott is elszabadult kétharmaddal szemben.

Fékek és ellensúlyok kellenek egy ország normális működéséhez, nem háborúk, felelőtlen harcok. Remélem lassan Orbán is tanul belőle, hogy hol van a biztonság, a rend, a demokrácia és ráébred, hogy kicsinyes, egyéni hatalmánál, valamint a környezetében élő tolvajok sokaságánál, van fontosabb is, Magyarország!  Magyarország, Nyugat-Európával való végleges egyesítése! Elég volt már sok hatalom kókler, hazáját nem szerető, azt kizsákmányoló diktátorok hitelesítéséből, az Azerbajdzsáni szégyenből. Európát és Nyugalmat szeretnénk, bárki is nyer április 6-án!

 

Harvay Péter

Címkék: vélemény politika választás Orbán Viktor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr95885542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása