HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

A svájci cégvilág nem ismeretlen figurái a mai magyar kormányhoz közelálló gazdasági szereplők. Erről hosszú oknyomozó írást közölt a Népszabadság is De ide tartozik a Hír24 egyik riportja is.

ovs.jpg

Orbán kemény figyelmeztetést kapott az utcai tömegektől, viszont egykori hű fegyvertársa letette a fegyvert és a média birodalmával nem nehezítette a beszorult Orbán helyzetét. Nem kizárt, hogy Svájcban kiegyeztek és valami olyan se veled, sem ellened együttműködés alakulhat ki amelynek során Simicska megtarthatja az eddigi gazdasági pozícióit, Orbán és köre nem növeli a kiszorításukat, cserébe viszont a teljes médiabirodalom, áthangolódik. Orbán pragmatikus, Simicskának viszont nincs más lehetősége, mint a békülés az egyetlen valódi erővel.

Gyakorlatilag a teljes magyar gazdasági és média elit kiszolgáltatottá vált, mert a politikai paletta egyszereplős lett, Gyurcsány politikai mozgása mindent elérhetővé tett Orbánnak, szállította a baloldal szétverését, kiábrándította a bal gazdasági elitet egykori gazdáikból, korlátolt média politikájával viszont megteremtette a Fidesz média fölényét.

A két vidéki „csávónak Orbánnak és Simicskának kell ma kibékülni mert egyik sem talál másik szövetségest.

A Fidesz minden vonalon túlgyőzte magát és ezzel ki is üríttette a magyar tőkések politikai portfólióját.

Az MSZP csendes, Gyurcsány hallgat...

Az MSZP a legbutább reflexek alapján, szervezetet korszerűsít, Gyurcsány eltűnt, a többi nem létezik.

Az ország szerencséjére a civilek ébredeznek és lehet rövid időn belül mindegy lesz, hogy Simicska és Orbán miben állapodott meg!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr186863593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása