HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Rétvári szerint mindenkinek jogos hogy minden vasárnapja szabad legyen (ezt bírta mondani egy államtitkár)..

Aggódom a papok személyiségi jogaiért, ezért követelem, hogy a templomok is vasárnap zárva legyenek, meg a műtők, meg az erőművek, meg a teljes tömegközlekedés, mega, mega….

Félek nem így kéne utolérnünk Ausztriát, ahogy most - pusztán a mi védelmünkben - ezek akarják (a törvény erejénél fogvást).

NP.png

 Régebben - amire annyira büszke ez a mostani vezérkar –, az ősi Magyarországon például a vásárokat vasárnap tartották (a sok büdös multija). Egyesek szerint a vasárnap elnevezés a vásárnapból származhat.

Inkább azon gondolkodjanak kedves aggódó főnökeink, hogy a vasárnapi meg a hétköznapi béreinkből hetente legalább egyszer bevásárolhassunk - akkora bevásárló kocsikkal, mint a sógorok.

Meg inkább azért aggódjanak a főnökeink, hogy ne egy kávé mellett kelljen a füstmentes, játékgépmentes, és vendégmentes szórakozóhelyeken ücsörögnünk. Aztatat is átvehetnénk a sógoroktól, hogy ne a netadó miatt lekapcsolt - sötét TV képernyők előtt kelljen bóbiskolnunk (ugyanis a kiterjesztett – és eközben „félrecsúszott” - távközlési adó a ma már sok helyen interneten érkező TV műsorokat is korlátozhatja). Ja, és a gyerekcsinálás véletlen se jusson eszébe senkinek 300.000.- Ft-os fizetés alatt, adó visszatérítés ide- vagy oda, mert nem lesz elég pénzünk az eldobható pelenkára, hagyományosat meg már csak a skanzenben látunk, és amúgy sem volna miből mosószert vásárolnunk hozzá.

Úgy tűnik a jelen hatalom valóban csak biorobotnak szeretne látni bennünket. Persze szappany híján a robot se lesz illatos, sebaj, mert mégse büdös parasztoznak majd, hanem mi leszünk a büdirobi-k (Mikrobi után szabadon).

 

Egy lényeg van csupán, hogy minden adó érettünk van, aki ezt nem érti meg, az még hülye is, - legalábbis szerintük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr106872361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása