HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Miközben az egész világ zengett a lehallgatási botránytól, az itthoni fél-királyi hírszolgáltatók elhallgatták a valódi esemény folyamatot. Butaság lenne azt hinni, hogy csak az USA hallgatta le a beszélgetéseket, megtették ezt a németek és az oroszok is.

VectorNET-Budapest-Graphics.jpg

Volt egy furcsa eseménysor a tavaszi magyar politika körül és ez a Viktátor viselkedéséhez kapcsolódik. Megépült a Moszkva – Budapest függővasút, amelyen a Viktátor, azóta is töretlenül függeszkedik. Hirtelen jóváhagytuk „Dunaszentgyörgyöt”, a hitelfelvételt, kiemelt támogatói lettünk egy  gázvezetéknek, az orosz-ukrán háború következtében beállt embargó ellenzői és a sor folytatható.

Miért is tette ezt a Viktátor, hiszen ezek egyértelmű orosz érdekek - amihez természetesen az oroszoknak joga van - nem értem hol és mi benne a magyar érdek, még ha piros-fehér-zöld csomagolóanyaggal van burkolva az egész.

Logikai úton oda jutottam, hogy a Viktátor nem szabad ember, ergo nem szabad a magyarok főnöke. Az lehetett, hogy az áprilisi választások előtt megjelenhetett valaki egy dossziéval a Viktátor közvetlen környezetében, amelyben benne lehettet a közbeszerzéseken keresztül megfújt pénzek útja. A hálózat aki ezt lebonyolította, névvel telefonszámmal, lakcímmel, a telefonbeszélgetések hanganyaga, amit az első ember folytatott a „család” tagjaival.

 Mivel az USA-nak nem volt akkor még érdeke a térségben a demokrácia meg nem nagyon érdekelte, csöndben volt. Jobb neki egy erős viktatúra, mint egy hőbörgős bizonytalan kesze-kusza ország. Igen ám, de hirtelen azt tapasztalták, hogy az oroszok olyat csinálnak, amire rég nem volt példa, bejönnek a gyümölcsösbe és átoltják a az almafát körtére.

Ezzel sem lett volna bajuk, ha nem jön az ukrán balhé, ha nem lenne ott a Kacsinszkij-fenyegetettség, ha a balkánon nem csak a fegyverek tartanának nyugalmat. Ez egyszerre sok lett nekik és elkezdték az amerikai érdekeket védeni.

Mindenki tudja, hogy nekik is van teljes körű iratanyaguk, hangfelvétellel, és mindennel. Hirtelen kitiltottak néhány embert, szóvá tették a demokráciát, megutálták a korrupciót, de igazából a Viktátort.

Amit mi nem láthatunk: az orosz után angolul is átadott dossziét.

Az elkövetkezendő hetek arról fognak szólni, hogy a Viktátor kinek a seggébe bújik majd vissza, nemzeti érdekekre hivatkozva. Az első jel Szerbiából fog jönni, amikor a szerbek kihátrálnak a vezetékből, ez lesz az a pillanat, amikor már tudni fogjuk, hogy a Viktátornak vége van.

Az oroszok nem nyelik le, az amerikaiak nem bocsájtanak meg, a kétharmad a töketlen ellenzékkel beszorul a parlamentbe. Csúnya idők jöhetnek ránk.

Szegény Magyarország, néhai köztársaság!

4 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr856920721

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ezt üzeni Andre Goodfriend a magyaroknak 2014.11.21. 16:21:15

Diplomáciai mentessége mögé bújva mutogatja felfelé tartott középső ujját vigyorogva kifelé az USA budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője. Kapjátok be, csicskák! A törvényeiteket meg feldughatjátok a s*ggetekbe a Bécsi Egyezménnyel együtt! Mi...

Trackback: A baloldal Mein Kampf-jából tanulnak a magyar radikális aktivisták? 2014.11.21. 16:19:10

Kötelező olvasmány a baloldalon Saul Alinsky könyve, a "Rules for Radicals". Alinsky forradalmat hirdetett és kommunizmust akart csinálni az USA-ban az 50-es években, miután a marxista eszmék kritikátlan rajongója, a bolsevikok 1917-es hatalomra jutásá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyarországon a kommunista-imádó Alinsky nézetei egyre népszerűbbek azok között, akik egy éven belül három választást is elbuktak.

Ezek a politikusok mostanra a háttérbe húzódtak, és maguk helyett független radikális aktivistáknak álcázott csőcseléket küldenek az utcára - feltételezhetően jelentős nyugat-európai és amerikai anyagi támogatással, az Alinsky-módszert jól ismerő trénerek által felkészítve.

Jelszavuk: "Támadj, támadj, támadj minden irányból!"

beszelomajom.blog.hu/2014/11/21/a_baloldal_mein_kampf-jabol_tanulnak_a_magyar_radikalis_aktivistak

Céljuk nyilvánvalóan az, hogy olyan mértékű elégedetlenséget szítsanak az alsó-középosztályhoz és a szegényebb rétegekhez tartozó emberek között, ami általános káoszhoz, folyamatos tüntetésekhez, végül nyílt konfrontációhoz vezet a hatalmi elittel, és puskaporos hordója lehet egy baloldali / kommunista hatalomátvételnek.
@polyvinyl:
Bravó, megint sikerült elsőznöd ezzel a Ctrl+C és Ctrl+V baromságoddal, hányadik poszthoz kopizod?
Orbánya elvtárs mindenkinek a seggét kinyalta már. Hiába, akinek nincs esze, annak a percnyi előnyökből kell megélnie. Annyra röhejes ez az elmebeteg falusi paraszt gyerek, ahogy Magyaro-on adja a nagy dumát a birka híveinek a "jó oroszokról", majd amikor kimegy az EU pénzt lejmolni akkor meg ott meg élénk "fúj orosz" seggnyalásokkal próbál előre jutni.

Ennek a hazaáruló kisbolsinak lejárt az ideje. A nép eljött érte.
@polyvinyl:

A birkaagyad fel se fogja, hogy nem is kell elégedetlenségewt szítani az alsó és közép osztályban, mert maguk az alsó és közép osztály megy ki tüntetni.

Persze ezt te, a közmunkából tengődő fidióta panelproli fel nem bírod fogni.
süti beállítások módosítása