HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

A Zemberek tüntetnek, az USA korruptnak nevezi a kormányt, a szenátor neofasisztának a miniszterelnököt, Horváth András korruptnak az adóhivatalt, ez a pro, de nézzük mi lett a kontra!

kmiov_1.jpg

Megkaptuk elsőnek az internetadót, ez az ellenállás miatt ugrott, de lefedte a kitiltási listát, jött a vasárnapi zárva tartás, ezzel elkezdték lefedni a McCaint, mivel ez nem sikerült, megjött a drogteszt. Emberek, fogják már be a szájukat, mert ha folytatják a tiltakozásukat, minden a nyakunkba zúdul! MINDEN! Minden olyan, amire még nem gondoltunk. Lássuk be, a vezér büntető-kegyelme  vagy kegyetlensége korlátlan, mi nem számítunk csak és kizárólag az Ő hatalma. Ne merjük megkérdőjelezni, mert jön a kocsmai pisi-teszt és akinek a pisijében alkohol fogyasztásra utaló maradványérték lesz az megy a detoxba, mert senki sem rongálhatja felelőtlenül az egészségét, ezzel rontva a munkaerő piaci felkészültségét. Amennyiben tovább tüntetünk, összevonják a kereskedelmi TV-ket a királyiakkal és csak egy csatorna marad, amelyik hétfőn és pénteken adásszünetet tart, amikor az elszántak nézhetik a monoszkópot. Ha folytatják, akkor bezárják az uszodákat, hogy előhívhassák azokat a képeket, amelyeken a vezér szövegei láthatóak fizimiskájával együtt, melyben figyelmeztet minket arra, ha nem hagyjuk abba, akkor demokratikusan csak Ő rá szavazhatunk, ahogy ez van a baráti országokban, Azerbajdzsánban vagy Kazahsztánban.

Sokkal jobban tennénk, ha proaktívak lennénk és javasolnánk társadalmi csoportokat, akiket a drogtesztbe bevonhatnánk. Micsoda csúfság, hogy a gyerekeket iskolába szállító szülők kontrol nélkül léphetnek az iskola területére. Tehát javaslom a szűrésüket, a második, hogy a gyerekek tiszták lesznek, de mi van, ha a tanáraik drogoznak? Minden tanárt drogtesztnek kell alávetni, de szerintem már a bölcsödében elkellene kezdeni, hogy drogot fogyasztott felnőtt a mi megtisztult ifjúságunkhoz kézzel ne érhessen.

Emberek! Jelentsük fel egymást, hogy szeretett vezérünknek ne kelljen ennyi titkosszolgálatot fenntartania, hogy az így megmaradt pénzt rákölthesse a Felcsúti és Tokaji birtokaira, nem beszélve a kislány svájci költségeiről!

Menjünk a CBA üzleteibe vásárolni, mert a legújabb Porsche már a gyártósoron van, és nem hozhatjuk vezérünk barátját abba a helyzetbe, hogy ne jöjjön össze rá a pénze.

nk törvényt arról, hogy a létminimum alatt élő családok kapjanak kiutazási támogatást, hogy ne nálunk növeljék a szociális költségeket.

Elvtársak! Egy a vezér, egy az akol! Mindenki tegyen ahol tud, szerezzünk örömet vezérünknek, hogy büszke lehessen népére!

Utóirat: az első országos tapsoktató tanfolyamra egy lájkkal lehet jelentkezni nálunk, Észak-Koreából érkezett képzett tanáraink felkészítik a résztvevőket a rövidtávú sikerre!

Hajrá Orbán Elvtárs! Hajrá Magyarország!

 

Név és cím a szerkesztőségben.

29 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr336968299

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mennyire korrupt disznó Ön lélekben? 2014.12.09. 11:18:41

10 gyakori helyzetről olvashat lentebb. Elítéli mind a 10 helyzetet? Gratulálunk: Ön talpig becsületes, mehet tüntetni Vida Ildikó ellen! Ám amennyiben akár csak egy példaként hozott helyzetben is úgy döntene, hogy hülye lenne kihagyni, hogy jogtalan ...

Trackback: Horváth András volt NAV-os hazudott, vagy csak nem bontott ki minden részletet? 2014.12.09. 11:13:31

Valótlanságokkal, féligazságokkal, csúsztatásokkal és ferdítésekkel hergelni és manipulálni a közvélemény arra fogékony részét nagyon aljas dolog. Pláne, ha valaki azért teszi, mert a tanult szakmájára ráunva ezzel a módszerrel próbál felkapaszkodni a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy marha vagy fiam/lányom! Nem ártana benneteket É-Koreába küldeni s tálán meggyógyulnátok. ha már az OPNI-t bezárattátok.
@bölcsbagoly: Ez nem volt túl bölcs hozzászólás, bár ha megnyitnák újra az OPNI-t, akkor egyértelmű, hogy az egyeske szájnyalogatva vonulhatna be elsőnek, hisz a skizó betegségét egyébként is kezelnie kell, de nem azzal kell gyógyítani, hogy miniszterelnök gyanánt engedjük, hogy betegségét tovább terjessze.
Inkább a tecsóba kéne menni, hogy aztán Luxemburgban leadózhassák az extraprofit után azt az 1%-ot. Az sokkal jobbat tenne nekünk!
@dogbakszi: nem félsz, hogy a krónikus orbánfóbiád miatt gutaütést kaphatsz? Remélem megtörténik veled is meg a z elvbarátaiddal is. Egyszerűen nevetségesek vagytok, mint a toporzékoló , hisztiző kis kölykök, akiknek elvették a játékukat..
@bölcsbagoly: Miért? Ennyi? Nem sok. Én kirúgnálak a helyükben, mert még a trollkodáshoz is béna vagy.
@bölcsbagoly: De szerintem a kifli igenis legyen görbe, mert milyen dolog az mán, hogy lehet egyenes kiflit is kapni! Még nemtom hogy, de majd jól megrendszabályozzuk a pékeket, hogy eszükbe se jusson ilyen libsi kifliket gyártani, amik EGYENESEK!!! A Szakértőink már megkezdték a széles társadalmi egyeztetést a témában.
Na kb. ennyire volt a hozzászólásod releváns a cikkhez.
Ja, és kb. így tereli el szeretett kormányunk a figyelmet minden kényes kérdésről. A cikk egyébként pont erről akart szólni.
Azért elgondolkodtató, hogy mennyi szavazót, rajongót hoz nekik a rosszindulat. Bagoly nem az első, aki azon örvendezik, hogy ez a rezsim mennyire kibaszik egy csomó emberrel. Egyenlőre még vele nem.
@Ma Baker: a Tesco magyarországon adózik, magyar embereket foglalkoztat és magyar beszállítói vannak.
Mi az az extraprofit? Amire a Viki azt mondja hogy az? A Közgépnek meg a mészárosnak hogyhogy nincs extraprofitja?
Nem kell csodálkozni azon, hogy a vállalatok profitot termelnek, ezért jönnek létre. Senki nem gátolja meg, hogy te is csinálj egyet.
@bölcsbagoly: "Egyszerűen nevetségesek vagytok, mint a toporzékoló , hisztiző kis kölykök" - az hogy neked milyen vízióid vannak "rólunk", most láthattuk. Kis gyerekek vagyunk, akiket te a felnőtt a nagy bölcsességével átlát, és tudja h semmi alapja az egésznek: "hiszti".
Az, majd ha 3000 milliárd forint elrablása utáni felháborodás csupán hiszti, vagy a mindenféle hatástanulmány nélkül aláírt szintén 3000 milliárdos paks2 miatti düh szintén csupán hiszti, akkor igazad van. De nincs igazad. Nem akarod te kifizetni helyettem?
@bölcsbagoly: "Loptok csaltok hazudtok!"
Nem igazán értem a Nemzeti Szocialista Párt multiellenes őrjöngését. Nem értem, mert a magyar választók kétharmada "a pártra" szavazott és mint öntudatos igaz becsületes és példamutató nertárs nyilván nem vásárolt eddig se a multikapitalisták hipermarketeiben. Csakis a CBA-REAL-COOP háromszögben költötte az egykulcsos adó és gyerekjóváírás nyomán jócskán megnőtt nettó jövedelmét. A plázákat kerülte elvből mint ördög a szenteltvizet. A nyavalyás maradék egyharmad járt a fenti intézményekbe, ez nem lehet kétséges. Ezt nem értem, ez a csekély egyharmadnyi vásárló miért szálka a Orbán-fidesz szemében?
Probléma akkor lesz, ha a nép mondja azt, hogy az Orbán kormány korruptabb mint az előző.

De nem mondja, az USA pedig mondhat amit akar, magasról szarják le.

Persze a ballibsik ezért őrjöngenek, de azt is.
@citrix: Nem fizetnek elég adót. Mégis mi a gond, nyilván te nem akarod helyettük kifizetni ugye?
@Autszajder: Ha már témánál vagyunk, simán plusz adót vetnék ki arra a kiflire, ami egyenes, nem ropogós, lisztet nem látott és a pék mégis kiflinek nevez.
@Zak: Józsi közértje is magyar embereket foglalkoztat.
@♔bаtyu♔: a legfőbb bajom józsi közértjével az, hogy egy garázsból van kialakítva, és kapható benne egyféle kifli, egyféle halkonzerv, egyféle kenyér (az is csak reggel fél nyolcig, mert az inszomniás nyugdíjas nénik már nyitáskor ott toporognak, és már a kiszállító kisteherről viszik el az összeset, és EGY kiszállítás van per nap), valamint nincs igazi húsospult, sajtospult, meg úgy érted no.

Igen, el lehet menni Béci közértjébe is, ahol szintén egyféle van mindenből, de másik féle, viszont azért meg utaznom kellene öt kilométert.

Én még mindig szívesebben preferálom azt, ha egy nagy bótba' egy helyen van választék.

Persze a Józsik és Bécik is összefoghatnak, és közösen kibérelnek egy bazinagy raktárhelyiséget, amit átalakítanak "közértté", de ahhoz már szervezés kellene, munkamegosztás, meg ehhez vezetők kellenének, meg külön gazdasági osztály, nem csak a bolt mögötti budiban kitöltött adóbevallás, meg egységesített fizetésrendszer.

Viszont ekkor már a Józsik és Bécik szövetkezete a világon semmiben nem különbözne egy hipermarkettől. Csak annyiban, hogy más lenne a neve, mint az általad ellenségképnek kikiáltott osan vagy teszkó.

Amiben ugyanúgy magyarok dolgoznak, a külföldi kb annyiban viszi az "extraprofitot", hogy ő ide befektetett - a legtöbb hipermarketet mindenféle ugaros felvert külvárosi grundokon húzzák fel, külföldi pénzből.

Józsinak és Bécinek nem lenne tőkéje csak úgy ukmukfukk felhúzni egy 2000 négyzetméteres hipermarketet saját zsebből befektetésként.

De még ha lenne is, k*rvára nem menne, mert már a tervezés-pályáztatás fázisban ellopnák a lóvé 90 százalékát és lelépnének Argentínába, az alvállalkozók meg leshetnének.
@Void Bunkoid: ja és megjegyezném még:

"a legtöbb hipermarketet mindenféle ugaros felvert külvárosi grundokon húzzák fel, külföldi pénzből."

Viszont magyar építőipari alvállalkozókkal, és őket rendesen kifizetve (ezáltal már csak az építéssel munkahelyeket teremtve). Hallottál valaha is teszkóépítési meg osanépítési botrányról meg teszkók előtt tüntető kifizetetlen alvállalkozókról?

Valahogy nem. Ilyenek csak autópályák meg a négyes metró esetében fordultak elő.
@Void Bunkoid: Ne aggódj, ha Orbánék így folytatják pár éven belül akkora területen vásárolhatsz Józsiéknál mint amekkora a Lidl-nek van.

Ráadásul ugyanolyan árakon.

Orbán semmi mást sem csinál, mint amit az osztrákok vagy negyven évvel ezelőtt. Szépen átállítja a váltókat, hogy a hazai vonatoknak kedvezően. Minden ország ezt csinálja, a ballibsik kedvencei leginkább.
@♔bаtyu♔:
Nem értem, a Zembereknek miért érzik magukat jobban attól, hogy a cba viszi ki svájcba a hasznot, alacsonyabb bérért foglalkoztat, rosszabb körülmények közt, miközben vacakabb árut ad el drágábban. Persze nem vitatm el a jogot, hogy te ott baszd el a pénzed hülyeségekre, de nekem ne legyen már kötelező. Megengeded? Nem? Mer ki vagy te?
Nekem rögtön egy a 70 években futó vicc ugrott be!" tv csatorna létezett,az egyiken a "vezér" ontotta" a tudást.Mikor átkapcsoltál a másikra ott állt a rendőr gumibotot forgatva és mondja: Mi van nem tetszik a vezér beszéde?!
Elnézést lemaradt 2 csatorna.
@♔bаtyu♔: "Orbán ... átállítja a váltókat, hogy a hazai vonatoknak kedvezően."

Sci-fi. Valószínűbb, hogy Orbán hazudik. Mint mindenben.
'jött a vasárnapi zárva tartás, ezzel elkezdték lefedni a McCaint, mivel ez nem sikerült'

-mekken senkit sem érdekelt, ezért nem kellett lefedni sem. A vasárnapi zárva tartás meg jóval mekken előtt kezdődött, az mondjuk jobban is érdekelte a zembereket.
'nk törvényt arról, hogy a létminimum alatt élő családok kapjanak kiutazási támogatást, hogy ne nálunk növeljék a szociális költségeket.'

- ez még mindig jó 5let, csak hát a toleráns kanada is hazavágta a tetves cigányokat.
@Ma Baker:

Ha választanom kell egy közeli cba és egy messzebb lévő bármi más között akkor a bármi más.

NEM vásárolok egy olyan cégtől amelyik a saját dolgozóit haszonállatként kezeli a vevőit meg ott szopatja ahol tudja, amelynek a tulajdonosi köre aljasul kiszolgál a véren és verítéken szerzett pénzzel egy gyalázatos rezsimet.

Ez ilyen durva egyszerű.
A külföldi multik nagy része még mindig jobban bánik a dolgozóival és a vevőivel mint a köcsög újgazdag honfitársaink.
Ezen kéne már egyszer elgondolkozni.
Nem a tescoban kapják a kamubejelentésük után zacsiban a fizut a dolgozók...
@Mercel: valahol a rezsim meg a CBA között ott van az az összekacsintás, amiből tudod, hogy te mindig szarabbul fogsz kijönni mint ők. De hiába, néhány ember még mindig nem jön rá, hogy nem jobb- és baloldal van, hanem mi és ők. Ők, akik jól járnak, és mi akik nem. És néhány "mi" tag azt hiszi hogy ő az "ők"be tartozik, mert rájuk szavazott.
Oldják meg, hogy minden cég adózzon rendesen! Van rá egy bazi nagy apparátusuk. Mi meg hadd vásároljunk ott, ahol akarunk, amikor akarunk!
@♔bаtyu♔: rég kacagtam már ilyen jót. Ez pont ugyanaz a szöveg, mint amit még a nyolcvanas évek második felében is hallottam még mindig kitartó szocialista-tervgazdálkodós ismerőstől hogy jaj, kétezerre már a Szovjetunió lesz a vezető űrhatalom meg gazdaság és itt lesz a jóvilág és meg a megamega.

Én már akkor is azt mondtam - akkor még viccből, mert habár már dúlt a peresztrojka, de azért azt még én sem képzeltem, hogy valóban ilyen hamar megdöglik az egész, de félig viccesen azt mondtam a srácnak, hogy szerintem 2000-re a Szovjetunió már csak a törikönyvek lapjain fog létezni.

És így is lett.

Tehát ne ábrándozz. Mint jelenleg is látható, Oroszország hiába bazi nagy meg hatalmas energiahordozó/nyersanyagtartalékokkal rendelkezik, éppen ebben a pillanatban megy tönkre, és tavaszra csődbe is fog menni. Többek között az "én egyedül a világ ellen" mentalitása miatt.

Szerinted mi úgy, hogy gyakorlatilag az egyetlen, bármilyen külső intervenció nélkül értékteremtésre hasznosítható dunánántúli bazinagy pocsolya birtokában, más semmi - mennyi idő alatt fogunk tönkremenni, ha mi is én a világ ellent kezdünk játszani?
@Void Bunkoid: ja és úgy tűnik, az egész világ elleni forradalomban az egyetlen elvi szövetségesünk az éppen koldusbotra jutó Szovj...öööö Oroszország? :P
süti beállítások módosítása