HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

1.

A politikus olyan, mint a zsizsik, (mindenevő bogarak alrendje), a gabona magtárban, mindent befertőz, mindenütt otthagyja a piszkát, ezért, ha követed, az elsők között leszel, aki felismerheti a változást. Azt kell figyelni, kikkel barátkozik, vadászik, szórakozik, utazik, ha köztük leszel, akkor elsőkörös lehetsz, ha csak figyeled, akkor kisebb a haszon, de a kockázat is!

2.

A politikus drága jószág, költségei korlát nélküliek, ha elkapod azt a napot, amikor nincs pénze, autója, vagy kifizetetlen számlái vannak a kaszinóban, eljöhet a te napod, egy összegben megvásárolhatod a holnapod!

3.

A politikus olyan is, mint a termesz, amiben benne van, azt pusztítja, miközben keresi az újat, amit építhet, ha elfogy az, amiben életét éli, át települ, neked így két lehetőség nyílik, vagy részt veszel a lelakásban, amihez ész nem kell, csak kellő agresszivitás, vagy az új felépítésében, amit kiemelten díjazni fog, hiszen a jövőt neki fejleszted.

4.

A politikus olyan, akinek szüksége van bizalmi emberekre, akik vagy a hasznát szedik, vagy a mocskát takarítják. Mindkettő jól jövedelmez, az első megy átlag ésszel is a második szakma, tehát még jobban fizetik!

5.

A politikus olyan ember, aki az arcát kockázatos ügyhöz nem adja, ezért te lehetsz a teszt baba. Besúgod a rendszerbe a gondolatát, megvárod a reakciókat, ha siker, arcát és az információból megszerezhető pénz egy részét adja, ha bukás, elviszed a balhét és hallgatsz, aminek nagyon kedvező ára van!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr227043967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valakinek ezt is meg kell csinálni.
süti beállítások módosítása