HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Zúgolódik a nép, nem márciusért, hanem azért az egyszerű tényért, hogy olyan hazában élünk, amelyben ezer év után kiürült az államiság tartalma.

Büntetnek, fenyegetnek, embereket elvisznek, alapítványokat lerohannak, NAV elnököt szabadon hagynak, de 350 Ft büntetésből milliósat csinálnak, az egész így egy szuszra.

Itt van ez a bróker botrány, ahol már az állam is bujkál, a hatalmon lévő felelős másik pártot keres, az meg szemlesütve magyarázza, hogy neki semmi köze a lopáshoz. Csak arról nem beszél senki, hogy a bankfelügyeletnél, a NAV-nál, a rendőrségnél, a TEK-nél és a titkosszolgálatoknál sorba tüntették ki az embereket, jutalmakat kaptak, meg plecsniket, csak kérdést nem. A kérdés egyszerű, mit tettetek az emberek tulajdonának védelmében?

Ez a kérdés fokozható a végletekig, mert odáig jutottunk, hogy az állam jelenléte csak büntető, nem ellenőrző. Nem ellenőrzi saját magát csak az állampolgárát. Lopj egy kenyeret a boltból. Azonnal elkapnak, bilincsben visznek és rögtön ítélnek. Lopj egy bankot, otthon ülhetsz nyugalomban, a büntetésed ejnye-bejnye, majd minden folytatódik, mintha semmi sem történt volna. Kikiálltjuk a cigányt bűnösnek, mert lop, de nem beszélünk arról, hogy néhány nyakkendős, simulékony, kormánysegget nyaló, többet lop néhány hónap alatt, mint az összes cigány az elmúlt ezer évben.

A cigányokat szidják és szítják az ellentétet, de a kisemberek pénzét ellopó, kötvényhamisító mocsodékokat csak óvatosan lehet mutogatni és beszélni róluk, mert ők őfelsége közvetlen szolgái, stadion építők és állami feladatokat ellátó, népnyúzó, mocskos fajzatok. Ki kér bocsánatot a cigánytól, azért mert egy tyúkért jobban meghurcolták, mint ezeket 210 000 000 000 forintért? Minden magyar állampolgártól 21 000 forintot loptak, csak a Quaestorok. Nincs állam, mert ha lenne, akkor ezt nem engedte volna, nincsen vezetés, mert parolázott velük. Nincs más csak az elkeseredés és a félelem. Mi történhet még velünk?
Tisztelt Hölgyeim és uraim, ideje lenne komolyan venni azt, amit csinálnak!

 

(Fotó: 444.hu)

Büki Ervin

civilhetes.net

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr617273261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az, hogy milliós díjakat szabnak/szabhatnak ki bizonyos behajtóvállalatok, már önmagában is megvalósíthatja az emberiségellenes bűntett bűncselekményét (a magántulajdonhoz való jog elvitatása emberiségellenes bűntett).

meg kell vizsgálni, hogy ez a hazai és nemzetközi bűntetőjog szerint pontosan milyen esetekben áll fent, és ennek megfelelően ezeknek a behajtóknak börtönbe, vagy kényszermunkára kell mennie, és a vagyonukat el kell kobozni az általuk okozott károknak megfelelő mértékben.

nem feledkezhetünk meg az ezt lehetővé tevő hatóság és köztisztviselői hálózatról sem. szar lesz a hivatalban való páncélingel védett aladárkodás helyett egy 20 év kényszermunka egy jéghideg uránbánya mélyén, de a tönkretett emberek százezreinek élete is szar volt.
süti beállítások módosítása