HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Ha férfi lenne, könnyebb lenne…

Még neve leírása is fájdalmas, mert az árulás olyan fokát mutatja be, amire példa eddig nem volt. Messze veri Pozsgait és Szűröst, hiszen róluk mindenki tudta az MSZMP-ben, hogy eltérő okból, de zavaros fejű emberek.

Róla sosem voltam nagy véleménnyel, ő egy igazi középszer, aki sokra vitte. Szegény Toller  ha élne, most jutna a temetőbe kegyeltje cselekedetétől. Puch és Toller sok munkát tett a karrierjébe, 98-ban még arra is futott az erejükből, hogy Gál Zoltánt megpuccsolva őt tegyék meg a szocialisták parlamenti alelnökének.

Nagyon sok esetben butácska, indulatos volt, zavarta Lendvai Ildikó esze, Gurmai Zita szervezési képessége, Herzogh Edit széleskörű nemzetközi elfogadottsága. Ha véleménye volt, próbált nép-nemzeti lenni, amit tanácsadói találtak ki neki, majd annyira beleszeretett a szerepbe, hogy el is hitte. Bármi sérelem - valós vagy vélt - érte, azonnal átváltott hisztire.

Lelakta azt a közösséget, amelyiktől mindent megkapott és most némi aprópénzért mindenkit cserbenhagyott.

Cserbenhagyta az alig létező pártocskáját, amit arra használt a Fidesz, hogy az MSZP-t gyengítse.

Nem tudom mit gondolnak azok, akik rászavaztak Pécsen, bíztak benne, hittek neki. Hogyan magyarázhatja el, hogy igaz volt az az érve, hogy Gyurcsány működése miatt hagyta el az MSZP-t, mikor most odaláncolja magát egy despotához.

Egy senki tűnt el a politika színteréről, tán még nem is kár érte!

A politika része az árulás, de nem része az áruló!

 

Csiripa Sándor 

civilhetes.net

3 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr147285895

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csiripa Sándor: Szili Katalin 2015.03.20. 10:52:01

Az árulás olyan fokát mutatja be, amire példa eddig nem volt. Messze veri Pozsgait és Szűröst, hiszen róluk mindenki tudta az MSZMP-ben, hogy eltérő okból, de zavaros fejű emberek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem kell megijedni, lesznek még követői. A ballib oldal értelmesebbjei valószínűleg nem a Jobbikhoz vágynak, így, ha valaki nem véresen harcos típus, de tenni akar valamit, az meg fogja találni a hivatali útját.

A Fidesz pedig ezeket is be fogja fogadni az apparátusba, mert így is a potenciális ellenfeleitől szívja el a szürkeállományt. Régi hagyomány ez Magyarországon.
„zavarta Lendvai Ildikó esze”

Na, ennél a résznél hangosan felröhögtem.
süti beállítások módosítása