HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

A Főtaxi finanszírozza az FTC-t!

A legfrissebb hírek egyike, hogy új finanszírozója van az FTC-nek. A Főtaxi fogja fenntartani a labdarúgó klubbot. Mikor ezt végig gondoltam rájöttem, hogy itt valami nem stimmel, hiszen a Főtaxi profitját minden, a taxisoknak kiközvetített utas fizeti meg.  Ezek után a pénz egy része átvándorol a Fradiba, ez nem több, mint egy tulajdonosi döntés. Azonban én nem vagyok Fradi drukker, sőt kifejezetten nem szeretem a labdarúgást, mert ugyan olyan lett itthon mint a golf, ahol marha nagyot lehet sznoboskodni. A focinak itthon már sport értéke nincs, csak sznob értéke! Természetesen ez nem vonatkozik az ifjúsági korosztályra.

A foci mára paraszt golffá vált, mivel tolonganak a seggnyalók  - meccsenként néhány százan-  a páholyok irányába, csak rendes focidrukkereknek nem lesz lassan hely, meg igazából nem is nagyon kellenek!

Erről írt a napokban az Újpesti polgármester.

A nagy üzleti és politikai dolgok a meccseken dőlnek, illetve dőlhetnek el. Mindenki fotóztatja magát, majd mutogatja, hogy köpés távolságon belülre tudott tülekedni és találkozhatott Orbán szotyolájával. Aki lusta és nem elég sznob, az elmegy a focimeccsre celebeket nézni, aki meg sznob és szeret mozogni, az meg Alcsútdoboz mellé a Mária-völgybe golfozni.

Ez így rendjén is volna, ha nem látnám mindenhol az Orbánt. Még mielőtt vita lenne, a Mária-völgy környéke Orbán befolyási övezet, az új stadionok meg szintén, tehát a Fradi stadion Orbán földje. Na mármost beszállok a Főtaxi hálózatába tartozó kocsiba, ahol látok egy díjtáblázatot  - ami vakít az ablakban- csak azt nem látom, hogy mennyi megy belőle Orbán földjére a Fradi stadionba. Mit szólnak ehhez a Dózsások, az MTK-sok, Honvédesek, mi lesz az erősebb, a megszokott taxi társaság, vagy a csapat hűség.

Hamarosan kiderülhet.

 

Büki Ervin

civilhetes.net

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr277296075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása