HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Vida simán elköltött  546 000 Ft, magára?

Az adóhivatal egymillió forint sérelemdíjat követelt, ám a tárgyalás előtt a felperes képviselője írásban bejelentette a bíróságnak: eláll a keresettől, s hajlandó megfizetni a perköltséget. A hír ennyi!

De nem ennyi ami mögötte van, mert a tárgyaláson meg kellett volna jelenni Vida Ildikónak. Amint arról lapunkban beszámoltunk, a NAV ügyvédje keresetében annak megállapítását kérte a törvényszéktől, hogy az alperesek megsértették az adóhivatal, mint jogi személy személyiségi jogait. Azt követelte, a bíróság tiltsa el őket a további jogsértéstől, kötelezze elégtétel adására, s egymillió forint sérelemdíj megfizetésére. A döntés által elkerülték, hogy Vidát nyilvánosan kérdezni lehessen.

Mint tudjuk, Vida csak a szervezeten belül keménykedik és mond véleményt, valamint adott utasítást a saját munkájának vizsgálatára.  Olyan arcátlanság az egész, amitől jó érzésű embernek csak a gyomra forog.

Ha Érsek Zsolt valótlant állított, akkor miért nem viszik végig a pert, ha nem akkor, hogy mer bemenni a munkahelyére Vida Ildikó, milyen morális alapon intézkedik, milyen alapon fizettet ki gyávaságáért 546 000 forint perköltséget, amelynek ellentételét az adózóktól szedték, vagy szedik be.

Varga Mihály, Orbán Viktor nem akarja érteni, hogy mi folyik itt? Lassan és lépésről lépésre hullik szét minden, ami az államról alkotott kép része volt, a jogbiztonság, a pártatlanság, a jogalkotás és a sor sajnos oldalakon át folytatható. Ki Vida Ildikó, honnan jön ez az arcátlanság, pofátlanság, hogy egy olyan szervezet vezetője mer maradni, amelyiknek a becsület és megvesztegethetetlenség szobrának kellene lennie.

A kollégái egy része lemondott, vagy morális, vagy gyávasági okból, vagy korrupciós ügybe keveredett.

Horváth Andrást pusztán az igazság felvetése miatt kiüldöztette a szervezetből!

Kisújszállás igazi kun vidék, ahol a becsület és egyenes derék az élet alapvetése, nem tudom, hogy Vida Ildikó tősgyökeres e, ha igen akkor miért nem cselekszik ősei szellemében, ha nem akkor miért nem kérdezi meg néhány városbeliét a kun becsületről.

 

Név cím a szerkesztőségben (Címlap: Vida Ildikó – NAV elnök - Fotó: Kurucz Árpád - nol.hu)

civilhetes.net

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr757326090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása