HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

A kerítésbontók, kerítés építése!

A rendszerváltás jelképes kerítésbontása a magyar néplélek részévé vált az elmúlt 25 évben. Vágtunk, ezzel zártunk egy sötét történelmi korszakot, szabadságot adtunk sok reménytelen német állampolgár számára és részeseivé váltunk az új Európa létrehozásának.

38 éves voltam ebben a pillanatban és csak arra gondoltam, hogy milyen szerencsés vagyok, mert férfi korom teljében, megtanulhatom az új világot, gyerekeim számára biztosíthatom a felhőtlen szabadságot. Újra értelme lesz nyelveket tanulni, a multikulturalitás megkerülhetetlen része lesz életünknek. Megszűnik a gyomorrángás az országhatárokon, ahol korábban bármikor akár egy vásárolt tornacipővel bajba sodorhattak a szervek.

Nem kell félnünk a politikai rendőrségtől, csak az adónkat kell befizetni becsülettel és akkor szabadon nyugalomban élhetünk.

Az álomnak vége, sajnos már régen, titkosszolgálati jogosultságból, majd kétszer annyi van, mint régen, de ez a kerítés most mindent érthetővé tett, bezárnak minket ebbe a primitív világba, ami körülbelül 2006 óta folyamatosan épül.

Ahogy a német mondja, habon úszók foglyai lettünk, akiknek többet ér a mostani egy szavazat, mint a haza holnapi sorsa. Jelképeket hoz létre a hatalom jelképeit, amelyek nem csak kizárnak embereket, hanem be is zárnak bennünket a magunk kisstílű világába.

Tudom, most sokan az gondolják, hogy ha nem mi építjük meg, akkor megépítik az osztrákok. Ez talán igaz, abban az esetben, ha igaz magyar bunkó módra nem konzultálunk és nem működünk együtt.

A magyarok és benne a politika nem képes felfogni, hogy vagy nincs határunk, lásd Ausztria és Szlovénia, valamint Szlovákia vonatkozásában, vagy pedig van határunk, ami az unió és ezen belül a schengeni határ is Ukrajna, Szerbia mentén, a Horvát határ csak schengeni.

Az ilyen belpolitikai célokat szolgáló nem egyeztetett butaságokra senki sem fog pénzt adni, fizethetjük mi, benne azzal a kockázattal, hogy nem felel meg a schengeni előírásnak és az osztrákok is felhúzzák a falat. Na, az szép lesz, rajtunk fog röhögni egész Európa.

Jelkép ez a kerítés, mert bevándorlást nem fog megállítani, csak a Mészáros Lőrinc félék pénztárcáját duzzasztani. Az innováció helyett megint betont és vasat használunk. Nem tudják, "fenyegethetik azt, aki nem fél a haláltól", ahogy írta Pierre Corneille.

Normális országban az adott helyzetben megnövelik az idegenrendészetben foglalkoztatottak számát, éjjellátó berendezéseket vesznek, szállítójárműveket, embereket képeznek, oktatják a települések lakóit. Közel 10 000 új munkahelyet lehetne létrehozni, az uniótól forrást kérni.

Nem mi nem ezt csináljuk, hanem csókos falat építve nézzük a nemzetet és az unió országait hülyének.

 

Büki Ervin (Fotó: Jön az új vasfüggöny a magyar-szerb határon! // portfolio.hu)

civilhetes.net

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr347559040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A fal magyar pénzből fpog épülni, nem EU-s pénzből. S titokban az egész EU örül Orbán ötletének.
süti beállítások módosítása