HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Nyílt levél Bajnai Gordon és Szilágyi László Uraknak.

A csütörtök esti esztergomi sajtótájékoztatójukon elmondtak nekünk sok mindent, amit már amúgy is sokszor hallottunk a médiában. Igen sokszor hallottuk, hogy a cél Orbán Viktor leváltása, mert ő maga az ellenfél, nem a Fidesz. Ebben nem teljesen tudok egyet érteni, mert mivel tudjuk, hogy Orbán Viktor irányítja a pártot, a mi városunkban nem ő az aki, az Önök által is említett károkat okozza. Erre Esztergomnak vannak saját emberei.

Mondandójuk végén felajánlották nekünk, hogy feltehetünk kérdéseket, pár emberét meg is hallgatták. Eljött viszont a pillanat, amikor még többünk jelentkezését látva Önök azt mondták, hogy első körben elég volt ennyi kérdés, lesz még lehetőség kérdezni. Ennek ellenére néhány kérdezőt, (akiket fogalmam sincs minek alapján választottak ki), még meghallgattak. Mikor ezen kiválasztottak között egy kissé erőszakos úriember kérdés helyett tartott egy monológot, Bajnai úr azt mondta, mindenkinek a kérdését meg fogják hallgatni.

Amikor az "első körben" feltett kérdések megválaszolásra kerültek, akkor Önök kedvesen megköszönték a részvételt és elköszöntek. Ezzel meg is szegték azon (kampány alatt tett) ígéretüket, hogy mindenkit meghallgatnak. Többen maradtunk válasz nélkül.

Én a saját kérdéseimet ezúton teszem fel Önöknek.

Hogyan sikerült arra a döntésre jutni, hogy Szilágyi úr Fejér megyei lakcímmel éppen Komárom-Esztergom megye 2-es választókörzetében induljon? Mint mondta, ő Budapestre vonattal és kerékpárral jár. Hogyan tudja majd ezt Szár-Esztergom viszonylatban megtenni?
Ha Önök kerülnek kormány pozícióba, akkor mivel teszik majd jobbá konkrétan az esztergomi régió életét?
Bár ígéretük ellenére a kérdéseinket többen nem tudtuk feltenni, őszintén remélem, hogy esetleges győzelmük esetén a többit be fogják tartani.

 

Köszönöm a tartalmas estét, sokat megtudtam belőle.

Várom válaszukat.

Tisztelettel: Horváth Norbert

http://civilhetes.hu/nyilt-level-bajnai-gordon-es-szilagyi-laszlo-uraknak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr365694517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása