HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Az a hír járja, hogy Sír Imrét utolérte a vég, menesztették. Abból a biztos pozíciójából, amelyből hosszú évek alatt busás mellékesre tehetett szert. Ezt Sír Imre igen nehezen élte meg, mert ezután, már nem ő dönthette el, hogy kit és hova temetnek el Esztergomban.

Lapunktól távol áll az oknyomozó újságírás, de nem tud eltekinteni ettől, ha a közéletünket borzoló esetekről kap információkat. Mivel az információk hitelességének ellenőrzése meghaladja lapunk kapacitását, ezért a személyiségi jogokra való tekintettel, a nekünk megküldött anyagokban szereplő személyek nevét megváltoztattuk. A valóság megítélése, a hatóságok és az állampolgárok dolga. Mi nem szeretnénk mást, mint azt, hogy a bennünket körülvevő politikai világ rendszereiben, olvasóink az eligazodáshoz szükséges információkra rátaláljanak. Amennyiben bárki magára ismer, a közölt információkban, lapunk felajánlja, hogy véleményét megjelentetjük. Az információk megjelentetése egy folyamat kezdete, amely során reméljük, Esztergom közélete tisztulni fog.

VW Caddy
A fotó illusztráció!

Az a hír járja, hogy Sír Imrét utolérte a vég, menesztették. Abból a biztos pozíciójából, amelyből hosszú évek alatt busás mellékesre tehetett szert. Ezt Sír Imre igen nehezen élte meg, mert ezután, már nem ő dönthette el, hogy kit és hova temetnek el Esztergomban.

Így hát távozása előtt úgy gondolta, hogy menti a menthetőt. Ezért a cég autóját birtokon belül szerette volna, persze jutányos áron. Vágyta a cégautót, pedig magánemberként megengedhette volna magának, hogy egy ilyen autót megvásároljon. De erősebb volt benne a tisztességnél a könnyen megszerezhető haszon reménye, búcsúzóul még ezt megtette.

Két korábbi beosztottját tanúként felhasználva, hamar kivásároltatta a gépkocsit köztiszteletben álló veje nevére, a valódi értéknek a 20 százalékáért (1,8 millió forint helyett 350ezer forintért). Mellesleg veje felesége, Sír Bernadett, Esztergom jegyzője.

Öröme és boldogsága nem tarthatott sokáig, mert főnökének szemet szúrt cselekedete. Ezért a tranzakciót leállította, és a miután Sír Imre két korábbi munkatársa bevallotta, hogy az adásvételi szerződés tanúzását már Sír Imre menesztése után tették meg.

Bízzunk az igazságszolgáltatásban, hogy fény derülhessen Imre minden gaztettére, melyekkel megkárosíthatta Esztergomot és sok elhunyt hozzátartozóit.

Mivel foglalkozhat egy sírásó?

Úgy tűnik, a sírásók sokoldalú emberek, ugyanis amikor Sír Bernadett édesanyja önkormányzati lakás tulajdonosává vált, a felújításból bőven kivették részüket munkaidő alatt. Ha éppen nem halálozott el senki, akkor a frissen tulajdonba került Budai Nagy Antal utcai panellakáson dolgoztak. Amikor a munkálatokkal elkészültek, beköltözött az édesanya. Pár hónapnyi ott lakás után, üressé és így eladó vált a lakás.

Budai Nagy Antal utca

A város temetkezési cégének van jogosultsága felújítási munkálatokat végezni, de azt nem gondoljuk, hogy egy önkormányzati cég feladat lenne egy magán lakás felújítása. Dolgozzanak inkább a temetőkben.

http://civilhetes.hu/Temetkezesi-cegauto-szerzese-esztergomi-modra

 

Címkék: Esztergom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr905773286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása