HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Mit alkotnak ők, egy teamet, vagy egy hallgatási szövetséget, köznyelven kamorát? Mi a közös ebben a két emberben, vagy az életpályájukban?

Az elnök emberei

Látszólag semmi, hiszen földrajzilag egymástól távol születtek, középiskoláikat eltérő intézményekben végezték, felsőfokú végzettségüket, más-más intézményben szerezték, még csak nem is egy évben születtek. Van azonban egy közös dolog, nevezetesen, egy időben voltak más-más párt ifjúsági vezetői.

Volt-e közös pénzlenyúlás, mennyiben volt más a Fidelitas belső elszámolási rendszere, mint a Zuschlagéké?

Ez az  a pont, amit sosem vizsgált a nyomozó hatóság. Szerintem semmiben, sem volt más az elszámolási és lenyúlási rendszerük. Mivel tények nem állnak rendelkezésre, a mai hatalomnak pedig nem áll érdekében az igazság kiderítése, ezért maradnak a pletykák, hogy János és Péter boldog egyetértésben fosztogatta a kasszát, megfelelő ellenőrzés hiányában.

A nevetséges az, hogy Mesterházy tiszta maradt, nem azért mert erkölcsös, hanem azért, mert módja sem volt rá, hogy kipróbálja, milyen erkölccsel rendelkezik. Gyurcsány hihetetlen mély utálata megakadályozta abban, hogy beleszaladjon a sárba. Csak a történelmi hűség érdekében megírom az okát is. Gyurcsány tett egy állásajánlatot Mesterházynak, hogy legyen az Altus dolgozója, amit Ő azonnal visszautasított. Az ajánlat 1999 őszén hangzott el, ezt sosem bocsájtotta meg neki.

Ebből is látszik, hogy a hatalmas koncepciók mit sem érnek, hiszen a politika is piti érzelmek által vezérelt. Nincs ideológiai háttér, mély érdemi vita, csak egyszerű emberi indulat. Zuschlag a tettéért megkapta büntetését, most pedig szerzőként, megkapja a beszéd és a nyomozás alatti hallgatás díját.

Főszereplő lesz néhány napig, majd eltűnik a kicsinyes bűnözök közös „sírhelyében” a jelentéktelenségben. Vagy feltűnik a Hír Tv képernyőjén, Csintalan, Pozsgai, Szűrös, Szili, négyes fogata mellett bugyuta ötödikként. Saját ostobaságának áldozata lett, ebből csak az áldozat szó maradt meg a fejében, és éppen ezért ostobaságok sorozatát követi majd el!

 

Harvay Péter

 

http://civilhetes.hu/Szijjarto-Peter-Zuschlag-Janos-Vajon-egyutt-fosztogattak-e-az-allam-penzet

Címkék: MSZP FIDESZ POLITIKA Szíjjártó Péter MAGYARORSZÁG Zuschlag János

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr605849931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása