HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Idén tavasszal rendhagyó dolgok történnek Esztergomban. Elkezdődött a kátyúzás, takarítják az utakat, a parkokat, szépül a város.

Szemeteszsákok a Schweidelen

Az emberek nagy része csodálkozik is a rajta. Vannak, akik tudni vélik mi is történik. Az mondják néhányan, végre van költségvetés, lehet várost rendezni. Vannak viszont, akik mélyebb tartalmat tulajdonítanak a dolognak. 

Azt mondják, a polgármester már elkezdte a kampányát, ezért indult be végre a munka. Nem tudom, hogy így van-e, de az biztos, hogy eddig nem történt ehhez hasonló. 
A közmunkások (akiket ugye eddig is az állam fizetett) mostanáig leginkább csak a belvárosban dolgoztak, most meg az egész városban. 

Ha egy kicsit átgondoljuk a dolgot, akár arra a következtetésre is juthatunk, hogy ez az egész már az őszi polgármesteri kampány része. Bár a polgármesteri hatalom kampánycélra való felhasználása nem volna túl etikus lépés a többi jelölttel szemben, azt kell mondanom, a városnak szüksége van az ehhez hasonló kampányfogásokra. 

Nehogy abbahagyják, folytassák csak! Egyetlen dologban szeretném tolmácsolni néhány lakó kívánságát:
A zöldhulladékkal telepakolt szemeteszsákokat legyenek szívesek elvinni, mert nagyon büdös lesz, ha rothadni kezd!

 

-hn-

Címkék: választás Esztergom Tétényi Éva POLITIKA VÉLEMÉNY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr756040577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása